fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Simon og Lokomotiv stjal sejren nok engang

Laboral Kutxa havde et fempoints forspring i det sidste minut mod Lokomotiv i Krasnodar, men Lokomotiv Kuban og Krunoslav Simon stjal sejren i slutsekunderne.

Krunoslav Simon Blake Schilb Richard Hendrix - Redstarbelgrade.info

Lokomotiv spillede i forrige uge en dramatisk kamp ude mod Panathinaikos, hvor kampen blev afgjort af det sidste skud. Russernes kamp mod spanske Laboral Kutxa gik hen og blev en lige så dramatisk affære som den i Athen, da kroatiske Krunoslav Simon nok engang blev helten for russerne. Lokomotiv vandt kampen 85-84.

Derrick Brown var med hans 23 point den helt store oplevelse i kampen mod Laboral Kutxa, men Simon stjal billedet til sidst med hans trepoints game-winner for Lokomotiv for anden uge i træk.

Russerne har i år et af de største budgetter i Euroleague, og de har såvel også skrabet et godt hold sammen til denne sæson. De har i deres tre amerikanere Derrick Brown, Richard Hendrix og Marcus Williams nogle rigtige dygtige spillere, og sammen med Krunoslav Simon, Aleks Maric og deres to litauere Simas Jasaitis og Mantas Kalnietis et yderst uforudsigeligt hold.

Lokomotiv har reelt set svinget rimelig meget i deres præstationer i de fem første kampe i Euroleague, men faktum er at de deler førstepladsen med Maccabi i gruppe D hvor de har 4 sejre og 1 nederlag.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Topscorer for Lokomotiv blev amerikanske Derrick Brown med 23 point, men Simon gjorde sig også godt bemærket med hans 19 point og hans game-winner. For Laboral Kutxa havde Milko Bjelica 16 point, mens Tibor Pleiss og Andres Nocioni hver havde 15 point.

(Foto: Redstarbelgrade.info)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...