Shavon Shields tilknytter sig italiensk tophold

Dansk-amerikanske Shavon Shields, der i sidste uge blev rygtet til Real Madrid, skifter Baskonia og Spanien ud med italienske AX Armani Exchange Milano, skriver basketballmediet Sportando.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Vi kunne for en uges tid siden berette, at giganterne Real Madrid fra Spanien og AX ARMANI Exchange Milan, bedre kendt som Olimpia Milano, fra Italien havde haft halv danske – halv amerikanske Shavon Shields på radaren.

En mulig aftale med de forsvarende spanske mestre faldt dog formentligt til jorden, da de forlængede kontrakten med veteranen Jaycee Caroll på 37 år, som har tørnet ud for Madrid-klubben siden 2011. Dette åbnede døren for det italienske tophold Olimpia Milano, der ligesom Real Madrid spiller i Euroleague og har udvist interesse for dansk-amerikanske Shields.

Og nu skulle der angiveligt være en aftale på plads mellem Olimpia Milano og Shavon Shields, lyder det fra Sportando. Shields vil tilknytte sig Milano-mandskabet, når sæsonen i Liga ACB er slut, skriver de.

Shields, der tidligere har repræsenteret det danske landshold, spiller i øjeblikket for spanske Baskonia, og han har i løbet af den seneste sæson snittet 9,8 point og 3,5 rebounds per kamp i EuroLeague og 11,7 point og 4,2 rebounds per kamp i den bedste spanske række.

Se andre spændende artikler