fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Sergio LLull kåret som EuroLeague MVP for sæsonen

Sergio Llull vinder turneringens MVP pris for denne sæson, som den blot tredje spanier i EuroLeague.

Sergio Llull blev lørdag aften kåret som sæsonens MVP i EuroLeague, ved en stor pris-gala i Ciragan Palace i Istanbul.

Sergio Llull blev den 12. spiller til at modtage prisen efter at turneringen indførte MVP-prisen i 2005. Han er blot tredje spanier til at vinde titlen, efter at Juan Carlos Navarro vandt den i 2009 og Sergio Rodriguez i 2014. Llull spiller i øjeblikket sin 10. sæson for Real Madrid, efter at han kom til klubben fra Basquet Manresa i 2007.

Den spanske guard er Real Madrids altoverskyggende leder på banen, og holdets offensive motor. Han har startet i alle 32 kampe i grundspillet for madrilianerne, og snittet career-best 16,4 point, 5,9 assists, og 2,2 trepointsscoringer pr. kamp i denne sæson.

I semifinalen leverede han en stor præstation med sine 28 point og 8 assists, da ingen andre kunne. Desværre for ham og Madrid, blev de slået ud af Fenerbahce, og må derfor nøjes med at spille om tredjepladsen i turneringen, søndag aften mod CSKA Moscow.

Læs også

Fenerbahce tilbage i finalen for andet år i træk efter sejren over Real Madrid i semifinalen

Deja-Vu i Istanbul, da Olympiacos endnu en gang satte en stopper for CSKA Moscow

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.