fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Russiske mandskaber suspenderet fra Euroleague og Eurocup

Foto: Baskonia

De russiske klubber, som er en del af EuroLeague, er udelukket på ubestemt tid. Det drejer sig om UNICS Kazan, CSKA Moskva og Zenit St. Petersburg.

De øvrige 15 hold fortsætter deres kampe som planlagt. et meddeler EuroLeague-bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Suspenderingen gælder også Lokomotiv Kuban, som er en del af EuroCup-turneringen.

Et af de vigtigste punkter i meddelelsen er, at hvis konflikten imellem Rusland og Ukraine ikke får en positiv drejning, vil alle kampe mod russiske hold blive annulleret.

 

Skrevet af

Læser dagligt til finansøkonom, men har en stor kærlighed for basketball 🏀 I min fritid er jeg ansat som skribent for Fullcourt hvor jeg primært dækker europæisk basket.

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Internationalt

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Basketligaen, blev søndag kåret som All-Star MVP i den russiske VTB United League, efter han scorede 44...

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

EuroLeague

Real Madrids Dzanan Musa er blevet kåret til månedens spiller i EuroLeague efter en flot januar-måned, hvor han blandt andet leverede en historisk præstation...

EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.

EuroLeague

Daniel Hackett har forlænget sin aftale med Virtus Segafredo Bologna med to år. Det oplyser klubben tirsdag.

Armani Milano

Efter en tre ugers pause er Olimpia Milanos Shavon Shields tilbage fra sin lyskeskade.