fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Olympiacos tæt på første nederlag i München

Malcolm Delaney fra Bayern München leverede en fremragende præstation mod Olympiacos fredag aften. Hans 22 point 5 rebounds og 6 assists var dog ikke nok til at besejre de forsvarende mestre, der løb med sejren på 103-105 i den højtscorende affære i Audi Dome i München.

Malcolm Delaney - techsports - Flickr

Man vidste allerede før kampen i Olympiacos lejeren at man ville komme på en svær prøve mod Bayern Munchen i denne runde. Sidst de to hold mødte hinanden for lidt over en måned siden, blev det også en tæt kamp som Olympiacos trak sig sejrrigt ud af med 88-83. Denne kamp skulle vise sig at være lige så spændende som det første opgør de to hold spillede i Athen.

Bayern har efter en fornem sæsonstart i Euroleague, tabt de seneste 3 kampe. Mod Olympiacos blev det også til et nederlag for tyskerne, men man kan være stolte over den præstation de leverede fredag aften. Grækerne havde en føring på over 10 point i tredje periode, men tyskerne kæmpede sig alligevel tilbage i slutningen af kampen. Heiko Schaffartzik der sammen med Delaney ligeledes spillede en fremragende kamp, havde muligheden for at give tyskerne sejren, men han brændte hans trepointskud i det sidste sekund af kampen, og Olympiacos løb med sejren.

Læs også: Olympiacos slog Galatasaray efter boksekamp, i bogstavligste forstand!

Topscorer for Bayern München blev Malcolm Delaney med 22 point efterfulgt af Schaffartzik der havde 21. Kampens topscorer fandt man hos gæsterne hvor Perperoglou havde 25 point. Vassilis Spanoulis bidrog med 24 point for grækerne.

Trods fire nederlag på stribe for Bayern, er man stadig i spil til TOP 16, men der skal sejr på kontoen i minimum en af de to sidste kampe for tyskerne mod Unicaja eller Galatasaray. Olympiacos er sammen med Real Madrid det eneste hold ubesejret i turneringen, og med sejren fredag aften, cementerede man definitivt førstepladsen i gruppe C.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: techsports – Flickr)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...