fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

NBA spiller til CSKA Moscow

CSKA Moscow har fået en aftale i hus med en NBA spiller fra Philadelphia 76’ers, der tidligere har erfaring med europæisk basketball. Spilleren der er tale om er den 27-årlige guard Jeremy Pargo, der har en fortid i Maccabi Electra, hvor han leverede rigtige gode præstationer, og ikke mindst highlights.

Efter denne nyhed er kommet medierne til kende, kan man nu spekulere over, om den serbiske playmaker Milos Teodosic fortsætter i den russiske hovedstad, eftersom Ettore Messina har udtrykket sin utilfredshed med hans præstationer i denne sæson.

Læs også: Tyveårsdag for Drazen Petrovics dødsulykke

Skiftet vil blive officielt meget snart eftersom VTB Ligaen netop er sluttet hvor CSKA Moscow vandt ligafinalen 3-1 over Lokomotiv Kuban. Pargo kommer angiveligt til at tjene 2.2 mio. dollars per sæson i Rusland.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA har i den sidste halvanden uge efterforsket sagen om Ja Morant, der fremviste en pistol på Instagram Live. Nu er de nået frem...

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Politiet i Colorado lukker efterforskning af Ja Morant-sagen, men Grizzlies holder ham ude i yderligere fire kampe.

NBA

En videre efterforskning af sagen, hvor Ja Morant fremviste en piston på Instagram, kan suspendere den unge superstjerne i 50 kampe.

NBA

Memphis Grizzlies' superstjerne Ja Morant er blevet suspenderet efter, at han angiveligt fremviste et våben på Instagram Live.

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Kevin Love har været en stor spiller for Cleveland Cavaliers, men sandet kan være ved at rinde ud for hans tid i Cleveland, da...

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...