fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Medie: Shavon Shields med i MVP-kapløbet

Eurohoops.net har efter fire runder af Euroleague lavet deres første MVP-barometer, og dansk-amerikanske Shavon Shields er med i MVP-kapløbet.

Foto: Olimpia Milano.com, Ciamillo-Castoria/ Claudio Degaspari

Sæsonen i Euroleague er godt i gang, og efter fire runder er der blot to hold, der fortsat er ubesejrede. Her er der tale om F.C. Barcelona og AX Armani Exchange Milano. Sidstnævnte har dansk-amerikanske Shavon Shields på holdkortet, og Shields, som tidligere har repræsenteret det danske landshold, har fået en super start på sæsonen, hvor han for alvor er udset som værende det italienske mandskabs go-to-guy.

Alle hold har nu spillet fire kampe i Euroleague, og hos basketballmediet Eurohoops.net er det derfor blevet tid til sæsonens første MVP-barometer. De fem parametre for mediets udvælgelse af spillere var: de individuelle præstationer, holdets kurs, spillerens rolle og betydning for holdet, spillerens kontinuitet og sidst men ikke mindst lederskab.

Eurohoops´ MVP-barometer består af fem spillere. Spillerne, der befandt sig lige uden for deres top fem, var: Toko Shengelia (CSKA Moskva), Shane Larkin (Anadolu Efes), Vasilije Micic (Anadolu Efes) og Luke Sikma (Alba Berlin).

#5 Sasha Vezenkov

Olympiacos har trukket sig sejrrigt ud af tre ud af fire kampe, og det kan grækerne i høj grad takke deres forward for. Vezenkov snitter 14 points, 6 rebounds og 1 steal over de fire kampe.

#4 Walter Edy Tavares

Den langlemmede center har været en vigtig brik for Real Madrid her i sæsonstarten. Den alsidige Real Madrid-spiller har leveret i begge ender og har fået en stærk start på sæsonen. Tavares snitter 13,5 point, 8,3 rebounds, 1,5 steals og 1,8 blocks.

#3 Shavon Shields

Og nu kommer vi til den sjove ende af tabellen, og det er ganske imponerende med dansk deltagelse i form af Shavon Shields. Dansk-amerikaneren har gang sin anden sæson i Euroleague. I sidste sæson besejrede Shields og Milano CSKA Moskva og Iffe Lundberg i turneringens bronzekamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.

AX Armani Exchange Milano er i skrivende stund ubesejrede i Euroleague, og Shields har gjort en god figur i samtlige fire kampe. Den danske forward er placeret som den 32. mest scorende spiller, nummer 13 i rebounds, nummer 23 i assists og nummer 19 i steals. Det vidner om en alsidig spiller, der bidrager i flere dele af spillet. Han er desuden den Milano-spiller, der spiller næstflest minutter.

Shavon Shields snitter 12,5 point, 6 rebounds, 3,3 assists og 1,3 steals per kamp i denne sæson.

Shields´ statistikker er ikke de mest dominerende på denne liste, men det faktum at Milano-mandskabet fortsat står uden et nederlag har vægtet højt i Eurohoops´vurdering.

#2 Mike James

Nummer to på listen er Mike James. Manden, der i sidste sæson delte vandene og forlod CSKA Moskva til fordel for Brooklyn Nets. Nu spiller amerikaneren for AS Monaco, der som klub for første gang nogensinde deltager i Euroleague, og Mike James og kompagni har en historik på to sejre og to nederlag.

Alle der kender til europæisk basketball, ved at Mike James elsker at have bolden i hænderne. Spillet skal køres igennem ham, og i de første fire kampe i denne sæson har det også fungeret bedst, når Mike James har svinget dirigentstokken. Den lynhurtige guard snitter 16,3 point, 5,3 rebounds, 5,3 assists og 2 steals per kamp.

#1 Nikola Mirotic

Så kom vi til den spiller, der ville have vundet den prestigefyldte pris Most Valuable Player, hvis den blev afgjort her efter fire runder. F.C. Barcelona er ligesom Shavon Shields´ AX Armani Exchange Milano ubesejrede, og Nikola Mirotic har spillet fire flotte kampe for Barca. 

Den spanske forward snitter 17,3 points,  5 rebounds, 1,8 assists,  1 steals og 0,5 blocks i de fire kampe for Catalanerne.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

CSKA Moska sejrede torsdag aften mod Panathinaikos OPAP Athens og er nu inde i stime på tre sejre i træk i Euroleague.

Nyhedsoversigt

Real Madrids Walter Tavares er for anden gang i karrieren blevet kåret som Månedens Spiller i Euroleague.

EuroLeague

Se top 10 highlights fra oktober i Euroleague her.

EuroLeague

Se highlights fra Euroleague´s runde 6.

Armani Milano

EuroLeague har haft fokus på den dansk-amerikanske Shavon Shields, der til dagligt slår sine folder ud hos AX Armani Exchange Milan.

CSKA Moscow

CSKA Moskvas Will Clyburn er kåret som Most Valuable Player i runde 5 i Euroleague.

EuroLeague

Se highlights fra Euroleague´s runde 5.

CSKA Moscow

Iffe Lundberg og CSKA Moskva besejrede fredag aften Olympiacos Piraeus med cifrene 88-82. Den danske CSKA-profil gjorde en god figur og leverede 16 point....