fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Medie: Iffe Lundberg siger nej til Galatasaray

Ifølge den italienske avis Corriere di Bologna har danske Iffe Lundberg takket nej til en tre-årig aftale med Galatasaray Nef Istanbul.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Det ser ikke ud til, at tyrkiske Galatasaray Nef Istanbul lykkedes med at forstærke truppen med danske Iffe Lundberg.

Selvsamme medie, der tidligere på ugen kunne afsløre at tyrkiske Galatasaray havde udvist interesse i den danske landsholdsstjerne, beretter nu, at Lundberg har takket nej til en tre-årig kontrakt hos Galatasaray til en værdi på op mod €3 millioner.

Det skriver Daniele Labanta, der er journalist på den italienske avis Corriere di Bologna, på Twitter.

Det er dog ikke blot Corriere di Bologna, der dækker Iffe Lundbergs situation i Bologna tæt.

Det samme gør det græske medie SDNA, der tirsdag aften kunne fortælle, at Bologna – ifølge deres oplysninger – betragter Lundbergs situation som deres hovedprioritet. Såfremt den tidligere danske Phoenix Suns-spiller søger nye græsgange, har Bologna planer om at hente to nye guards.

Bologna har i løbet af sommeren sagt farvel til adskillige spillere fra sidste sæsons trup i form af Semi Ojeleye, Kyle Weems, Nico Mannion, Mam Jaiteh og senest Milos Teodosic, men om Lundberg følger med holdkammeraterne ud af døren er endnu uvist.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.