Kæmpe comeback holder Real Madrids EuroLeague håb i live

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Anadolu Efes havde i aftes alle muligheder for at sikre sig den første billet til Final Four i EuroLeague. Men Real Madrid ville det anderledes og satte et kæmpe comeback i værk med fem minutter tilbage.

Efes førte før kampen 2-0 i bedst af fem kvartfinaleserien. To sikre sejre med over 20 point var det blevet til for det tyrkiske tophold, og det lignede, at det skulle blive en gentagelse i aftenens kamp. Med fem minutter igen var Efes planlagt foran med 61-74, og de fleste havde nok afskrevet Real Madrid på dette tidspunkt.

Kongeklubben ville det dog anderledes og igangsatte et vanvittigt comeback. Det spanske hjemmehold brændte varm bag trepointslinjen, mens Efes var ukarakteristisk sløsede. Real Madrid vandt de sidste fem minutter med 19-2 og endte med at tage sejren med cifrene 80-76.

Micic fra Efes blev topscore med 29 point og 6 assists, mens bedste Real Madrid spiller var Llull, der leverede 20 point og 7 assists.

Der står nu 2-1 i serien til Efes, der stadig må anses som favoritter til at gå videre. Men aftenens kamp kan have givet Madrid troen på, at det kan lade sig gøre.

Næste kamp i serien spilles på torsdag, hvor Real Madrid igen har hjemmebane.

Se andre spændende artikler