fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Iffe Lundberg opsiger kontrakt med Moskva

Danske Iffe Lundberg har med øjeblikkelig virkning opsagt sin kontrakt med CSKA Moskva. Lundberg har besluttet at komme ud af sin kontrakt med Moskva-holdet og er dermed free agent.

Foto: T.Makeeva, cskabasket.com

Den danske superstjerne Iffe Lundberg er færdig i CSKA Moskva, da de to parter har valgt at ophæve samarbejdet.

Det har klubben bekræftet på deres hjemmeside og sociale medier.

“Vi er taknemmelige for hans hjælp i den vanskelige situation, vi stod i, i sidste sæson. Han skulle hurtigt tilpasse sig niveauet i EuroLeague, og han blev en af ​​nøglefaktorerne på vores vej til Final Four. Jeg håber, han kommer til at opnå alle de mål, han sætter sig for,” udtaler CSKA-præsident Andrey Valutin til klubbens hjemmeside.

Nyheden kommer i kølvandet på den russiske invasion i Ukraine. Iffe Lundberg, der kom til den russiske hovedstadsklub i sidste sæson, er nummer tre i rækken af spillere, der har opsagt sin kontrakt med CSKA Moskva. Den første spiller var Daniel Hackett, mens Tornike Shengelia var nummer to. Både Hackett og Shengelia er skiftet til italienske Virtus Segafredo Bologna.

Succesrigt ophold

Iffe Lundberg blev hentet til CSKA Moskva halvvejs inde i sidste sæson. Den 27-årige dansker havde imponeret stort for polske Zielona Gora i VTB United League, og de mange gode præstationer havde fået Lundberg på CSKA Moskvas radar. Lundberg kom til Moskva og blev straks en vigtig profil for dem. Tidligere i denne sæson blev han tilmed kåret som månedens spiller i VTB United League og var også udtaget til ligaens All Star-kamp som en del af verdensholdet.

Lundberg snittede 9,1 point, 2,4 rebounds og 2 assists over 24 kampe i Euroleague i denne sæson. Lundberg og CSKA vandt i sidste sæson VTB United League, og den russiske mastodont var et mulehår fra at spille sig i finalen i Euroleague.

Den 193 centimeter høje guard, der har en fortid Falcon, Wolfpack og Horsens IC, underskrev sidste sommer en toårig kontrakt med CSKA Moskva. Kontrakten indeholdt dertil en klausul, der kunne forlænge aftalen med yderligere ét år.

Danskeren har tidligere spillet for BAXI Manresa og Iberostar Tenerife i Spanien.

Vinduet for registrering til Euroleague og EuroCup er overskredet. Derfor vil Iffe Lundberg ikke kunne registreres, såfremt han skifter til en klub, der spiller med i den ene af turneringerne. Han vil således blot kunne deltage i holdets hjemlige liga. Han kan dog fortsat registreres i Basketball Champions League, som først har deadline den 21. marts.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Phoenix Suns møder i nat Sacramento Kings, og ligaens stærkeste hold sparer flere profiler til sæsonens sidste grundspilskamp.

NBA

Til tirsdagens Phoenix Suns-træning blev Devin Booker spurgt ind til Iffe Lundberg, der fik sin Suns-debut natten til mandag. Hør, hvad Booker havde at...

Bakken Bears

Nyt afsnit af vores podcast FullTalk er på gaden, god fornøjelse!

Crvena Zvezda

Crvena Zvezda møder stor kritik, efter de søndag ikke tog del i en protest mod den russiske invasion af Ukraine.

NBA

Memphis Grizzlies ser ud til at skulle undvære flere store profiler i nattens opgør mod Phoenix Suns, hvilket kan betyde debut til danske Gabriel...

Internationalt

Tobias Jensen, der er på kontrakt hos Ratiopharm Ulm i Tyskland, skal spille med i den prestigefyldte Adidas Next Generation Tournament i Varese, Italien,...

NBA

Iffe Lundberg deltager i skrivende stund i sin første træning for Phoenix Suns. Se lidt video fra træningen her.