fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Iffe Lundberg med flot debut i dramatisk CSKA sejr

I aften var dagen, hvor Iffe Lundberg endelig fik sin EuroLeague debut. Det er nu 12 dage siden, at Iffe officielt skrev under med den russiske storklub, og i aften så han så banen for første gang, da russerne havde taget turen til Athen for at møde Olympiakos.

Iffe Lundberg startede kampen fra bænken, og kom første gang ind for at erstatte EuroLeagues topscorer, Mike James. Danskeren startede brandvarmt ud med tre 3’ere og en lækker alley-oop assist inden halvleg. På dette tidspunkt var CSKA også foran med hele 20 point, og det lignede en walk-over.

Hjemmeholdet fra Olympiakos fik dog vendt kampen på hovedet. I midten af fjerde periode gik grækerne på et vildt 15-0 run, og så var kampen pludselig helt lige. Faktisk lykkedes det også for Olympiakos at bringe sig foran. Med 12 sekunder igen stod der 74-73 til hjemmeholdet, og det lignede at CSKA havde tabt kampen på gulvet.

Her steppede Mike James dog endnu engang op for CSKA, da han med 2,6 sekunder igen trækker en fejl bag ved 3-pointslinje. Den amerikanske stjerne ramte to af kastene, og da Printezis brændte det afgørende forsøg i den anden ende, så kunne CSKA hente en vigtig sejr.

Iffe Lundberg noterede sig for en rigtig flot debut, hvor han endte med 13 point, 4 rebounds, 3 assists og 2 steals. Han spillede desuden næstflest minutter for CSKA Moskva med 26 minutter – Kun overgået af Mike James.

Med sejren er CSKA Moskva i skrivende stund på en andenplads i EuroLeague. Iffe Lundberg og CSKA skal i aktion igen tirsdag og torsdag i næste uge, hvor den står på to EuroLeague kampe mod Maccabi Tel Aviv og Anadolu Efes.

Vi optog tidligere i dag en podcast med Iffe Lundberg om skiftet til CSKA Moskva. Den kan høres her.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Fredag aften er der EuroLeague-basketball med dobbelt op på spillere, der er vokset op i dansk basketball. Gabriel Iffe Lundberg skal møde den dansk-israelske...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.