Iffe Lundberg med flot debut i dramatisk CSKA sejr

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I aften var dagen, hvor Iffe Lundberg endelig fik sin EuroLeague debut. Det er nu 12 dage siden, at Iffe officielt skrev under med den russiske storklub, og i aften så han så banen for første gang, da russerne havde taget turen til Athen for at møde Olympiakos.

Iffe Lundberg startede kampen fra bænken, og kom første gang ind for at erstatte EuroLeagues topscorer, Mike James. Danskeren startede brandvarmt ud med tre 3’ere og en lækker alley-oop assist inden halvleg. På dette tidspunkt var CSKA også foran med hele 20 point, og det lignede en walk-over.

Hjemmeholdet fra Olympiakos fik dog vendt kampen på hovedet. I midten af fjerde periode gik grækerne på et vildt 15-0 run, og så var kampen pludselig helt lige. Faktisk lykkedes det også for Olympiakos at bringe sig foran. Med 12 sekunder igen stod der 74-73 til hjemmeholdet, og det lignede at CSKA havde tabt kampen på gulvet.

Her steppede Mike James dog endnu engang op for CSKA, da han med 2,6 sekunder igen trækker en fejl bag ved 3-pointslinje. Den amerikanske stjerne ramte to af kastene, og da Printezis brændte det afgørende forsøg i den anden ende, så kunne CSKA hente en vigtig sejr.

Iffe Lundberg noterede sig for en rigtig flot debut, hvor han endte med 13 point, 4 rebounds, 3 assists og 2 steals. Han spillede desuden næstflest minutter for CSKA Moskva med 26 minutter – Kun overgået af Mike James.

Med sejren er CSKA Moskva i skrivende stund på en andenplads i EuroLeague. Iffe Lundberg og CSKA skal i aktion igen tirsdag og torsdag i næste uge, hvor den står på to EuroLeague kampe mod Maccabi Tel Aviv og Anadolu Efes.

Vi optog tidligere i dag en podcast med Iffe Lundberg om skiftet til CSKA Moskva. Den kan høres her.

Se andre spændende artikler