fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Gigi Datome bliver i Istanbul

Fenerbahce har forlænget samarbejdet med Gigi Datome.

Den 31 årige italiener har takket ja til at forlænge sit ophold hos Fenerbahce. Datome har skrevet under på en ny treårig kontrakt med klubben, han har været i siden 2015. Det er den anden forlængelse på få dage. For få dage siden skrev en anden profil, Kostas Sloukas, ligeledes under på en treårig kontrakt.

Datome har været med til at vinde tre hjemlige ligatitler, to pokaltitler og en enkelt EuroLeague titel i 2017. Han led under en svær skade i benet i foråret, der har holdt ham ude i flere vigtige slutspilskampe, hvor Fenerbahce måtte nøjes med sølv i ligaen og en fjerdeplads i EuroLeague.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag fyret cheftræner Sergio Scariolo for hans udtalelser på et pressemøde tidligere på ugen.

EuroLeague

Serge Ibaka, der har tilbragt de sidste 14 år i NBA, har angiveligt underskrevet en etårig kontrakt med EuroLeague-holdet Bayern München.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil, Gabriel Iffe Lundberg, er ikke en del af den Virtus Segafredo Bologna-trup, som i disse dage spiller træningskampe.

EuroLeague

Ifølge den italienske avis Resto del Carlino er der nyt i transfersagaen om Iffe Lundberg. Fredag skriver den italienske avis, at det tyrkiske Euroleague-hold...

EuroLeague

Virtus Bolognas sportsdirektør Paolo Ronci deltog tidligere på ugen i et interview med en italiensk radiostation, og her kom han ind på Iffe Lundbergs...

EuroLeague

32-årige Mike James vil fortsat være at finde på AS Monaco-holdkort i den kommende sæson, skriver Eurohoops.net.