fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Gigi Datome bliver i Istanbul

Fenerbahce har forlænget samarbejdet med Gigi Datome.

Den 31 årige italiener har takket ja til at forlænge sit ophold hos Fenerbahce. Datome har skrevet under på en ny treårig kontrakt med klubben, han har været i siden 2015. Det er den anden forlængelse på få dage. For få dage siden skrev en anden profil, Kostas Sloukas, ligeledes under på en treårig kontrakt.

Datome har været med til at vinde tre hjemlige ligatitler, to pokaltitler og en enkelt EuroLeague titel i 2017. Han led under en svær skade i benet i foråret, der har holdt ham ude i flere vigtige slutspilskampe, hvor Fenerbahce måtte nøjes med sølv i ligaen og en fjerdeplads i EuroLeague.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Nyhedsoversigt

58-årige Luca Banchi er på blokken hos spanske Baskonia, der står uden cheftræner.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...