fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Fernandez & Carroll sænkede CSKA

Endnu en fantastisk basketballkamp fra Euroleague blev torsdag aften sendt på TV3Sport1 da Real Madrid efter forlænget spilletid slog russiske CSKA Moskva med 86-78.

CSKA der i sidste uge led deres første nederlag i TOP16, fik dermed deres anden nederlag i træk og har nu vundet 4 og tabt 2 kampe. Real Madrid topper gruppen med 6 sejre i lige så mange kampe.

Rudy Fernandez havde en imponerende statline i kampen der lød på 20 point, 13 rebounds og 5 assist. Mere imponerende var Jaycee Carroll der uden tvivl er Europas bedste skytte i øjeblikket. Carroll havde hele 31 point og skød 6/8 bag trepointslinjen. Hos russerne var der serbisk dominans da Teodosic med 13, Erceg 13 og Micov med 12 point var blandt CSKA’s bedste.

Med 20 sekunder tilbage af kampen brændte Carroll en treer, hvilket gav CSKA chancen for at vinde kampen. Teodosic brænder dog ligeledes sin treer i den anden ende, og kampen går i overtid.

Med 2 minutter tilbage af overtiden bringer Real Madrid sig foran takket være en treer af Carroll til resultatet 76-74. Den tilbagevendte Zoran Erceg der lige var kommet tilbage fra en skade brændte trepointsforsøget med 18 sekunder igen, og i den anden ende kunne Madrid stille og roligt trække fra via straffekastlinjen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Til sidst opstår der en misforståelse blandt de russiske spillere, der gør at Carroll kan stjæle bolden og krone sin fremragende præstation med endnu treer.

I næste uge er der pause i Euroleague, men allerede d.14 februar er holdene klar til den sidste halvdel af Euroleague TOP16 fasen.

Gruppe E
Žalgiris Kaunas – Alba Berlin 92:56
Real Madrid – CSKA Moskva 86:78 (66:66)
Unicaja – Anadolu Efes 73:78
Panathinaikos – Bamberg 76:73
Stillingen: Real 6-0, Efes 5-1, CSKA 4-2, Panathinaikos 4-2, Unicaja 2-4, Žalgiris 2-4, Alba 1-5, Bamberg 0-6.

Gruppe F
Bešiktaš – Maccabi 55:77
Olympiakos – Fenerbahče 82:71
Barcelona – Montepaschi 85:66
Caja Laboral – Khimki 71:83
Stillingen: Barcelona 5-1, Montepaschi 5-1, Caja Laboral 4-2, Khimki 4-2, Olympiakos 3-3, Maccabi 2-4, Fenerbahče 1-5, Bešiktaš 0-6.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

EuroLeague

FC Barcelona har vist interesse for Juancho Hernangomez, som også har været et mål for Real Madrid til næste sæson, og ifølge de seneste...

FC Barcelona

Efter en mareridtstart kom FC Barcelona tilbage i kampen og sejrede mod ærkerivalerne Real Madrid. Barcelona vandt med 64-59.

EuroLeague

Real Madrids Guerschon Yabusele er blevet kåret som januars Most Valuable Player.

ASVEL

Real Madrid-profilen Guerschon Yabusele har tegnet en ny kontrakt med det spanske storhold.

EuroLeague

Real Madrids problemer med Covid-19 bliver større og større. Nu har Sergio Llull og Jefferey Taylor også testet positiv for Corona.

CSKA Moscow

Et Corona-ramt Real Madrid-hold leverede overraskelsen og besejrede torsdag aften CSKA Moskva med 71-65.

EuroLeague

Nikola Mirotic var noget nær ustoppelig, da FC Barcelona fredag aften besejrede ærkerivalerne Real Madrid i Euroleague.