fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bayern Munich

Fenerbahce henter profil i München

Fenerbahce har hentet Derrick Williams hos de tyske mestre.

Blot en enkelt sæson blev det til for Derrick Williams hos Bayern München. De tyrkiske vicemestre og Final Four-deltagere Fenerbahce har hentet forwarden til klubben.

Fenerbahce skuffede fælt ved at tabe ligafinalen til rivalerne Anadolu Efes Istanbul, mens det blot blev til en fjerdeplads i EuroLeague Final Four.

Derrick Williams spillede i sidste sæson 37 kampe i ligaen og 29 kampe i EuroLeague. Williams snittede 11,4 point, 3,4 rebound og 1,1 assist i ligaen. I EuroLeague blev det til 13,4 point og 4,2 rebound.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.