FC Bayern München opruster spillertruppen

FC Bayern München og David Krämer er nået til enighed om en kontrakt.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Flere EuroLeague klubber har frem mod den sidste tredjedel af turneringens grundspil forstærket deres trupper. Her kan profiler som danske Iffe Lundberg til CSKA Moskva og kroatiske Mario Hezonja til Panathinaikos nævnes, mens Bayern München tirsdag formiddag offentliggjorde, at de har skrevet kontrakt med den tyske shooting guard David Krämer.

David Krämer har senest været tilknyttet Phoenix Suns’ G-League hold, Northern Arizona Suns, efter at han gik undrafted hen i 2019 draften.

Krämer er født i Slovakiet, men har tysk statsborgerskab. Det var også i Tyskland, at hans karriere for alvor tog form, da han i 2014 fik debut for Ratiopharm Ulm, der formentlig er mest kendt for deres ambition om, at de vil være en europæisk talentfabrik, der kan producere NBA-spillere.

Desværre for Krämer fik han aldrig chancen i NBA. Hans bedste præstationer kom i NBA’s Summer League i 2019, hvor han snittede 14,3 minutter og 8 point per kamp. Krämer fik dog ros af Phoenix Suns’ cheftræner, Monty Williams, for at spille hårdt og på den ´rigtige´måde når han ikke havde bolden i hænderne.

Med sine blot 24 år bliver det spændende at se, hvilken udvikling hans karriere vil gennemgå hjemme i det tyske, og hvad han kan bidrage med hos Bayern München, der har overrasket positivt i den igangværende EuroLeague sæson.

Det vides ikke, hvor lang en kontrakt de to parter er blevet enige om.

Se andre spændende artikler