fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

EuroLeague: Månedens MVP er fundet

Marius Grigonis er kåret til Månedens MVP i EuroLeague.

EuroLeague har kåret deres MVP for oktober måned. Valget faldt på Marius Grigonis fra Litauiske Zalgiris Kaunas.

Grigonis har i gennemsnit haft 15,5 point og 2,8 assists over 6 kampe. Zalgiris har vundet de fem af dem, og indtager lige nu førstepladsen i EuroLeague.

Det mest imponerende ved Grigonis præstationer indtil videre har været hans effektivitet. Den litauiske guard har ramt 58% af sine 2-pointsforøsg, 44% af sine 3-pointsforsøg og 100% af sine straffekast.

Det er førstegang, at 26-årige Grigonis vinder en “MVP of the Month” pris i EuroLague.

Grigonis og Zalgiris skal i aktion i EuroLeague igen d. 6. november, hvor de hjemme skal møde de spanske giganter fra Real Madrid.

Du kan se highlights fra Grigonis månede her:

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.