fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Euroleague klub interesseret i Rasmus Glarbjerg Larsen

Det danske stortalent Rasmus Glarbjerg Larsen har tilsyneladende tiltrukket sig Euroleague interesse fra det østlige Europa.

Rasmus Glarbjerg Larsen spiller til dagligt i den bedste spanske række for Manresa, hvor han lagde denne sæson ud med at slå rekorden for den bedste debut nogensinde i spansk basketball af en spiller under 19 år. På 26 minutter scorede han 21 point og kæmpede sig til 13 rebounds og blev dermed sit holds topscorer og toprebounder. Efterfølgende er danskeren dog gået ned i kadence blandt andet pga. skader.

For få måneder siden meldte unge Glarbjerg sig også til NBA Draften, som han senere hen trak sig fra. Tilmeldingen skete højest sandsynligt for at føle NBA markedet for interessen for danskeren, som meget muligt kunne gå hele vejen til næste år, hvis han ellers kan få en god sæson det kommende år, som meget vel kunne blive i Litauen da den unge dansker rygtes til Litauen, og den traditionelle klub Zalgiris Kaunas.

Ifølge Krepsinis.net fortæller pålidelige kilder overfor avisen at den unge dansker er et varmt navn i den litauiske klub der år efter år er en fast deltager i den bedste europæiske turnering, Euroleague. Klubbens direktør skulle angiveligt have sagt at man måske ville hente endnu en spiller til klubben i den kommende sæson, og denne spiller kunne altså meget vel være danske Rasmus Glarbjerg Larsen.

Rasmus Glarbjerg Larsen snittede i sidste sæson på 20 minutter pr. kamp 6.1 point og 4 rebounds pr. kamp for Manresa.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Fiba – Gintaras Siuparys)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.