fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Danskershow i EuroLeague: Iffe Lundberg og Shavon Shields stjal overskrifter i tæt duel

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Det blev en regulær dansk duel, da Virtus Bologna med Iffe Lundberg på holdkortet tirsdag aften tog imod Shavon Shields og Olimpia Milano. Shields endte som kampens topscorer, mens Iffe Lundberg efter kampen blev kåret som MVP.

Længe så det ud til, at kampen mellem de to italienske klubber kunne tippe begge veje. Inden fjerde periode var stillingen 65-63 til Milano. Men med hele 17 point i fjerde quarter ville Iffe Lundberg det anderledes.

Danskeren, der ellers havde haft en stille aften med blot to point i de foregående tre perioder, skød sig selv varm, da han fik chancen sent i kampen, og gjorde forskellen for Bologna.

Lundberg sluttede med imponerende 19 point, fem rebounds og én assist på kun 15 minutter.

Artiklen fortsætter under opslaget

 

Disse 19 point var dog ikke nok til at snuppe titlen som kampens topscorer, da den tilhørte den anden dansker, Shavon Shields, der på trods af 21 point ikke kunne forhindre Virtus Bologna i at vinde 86-79.

Danskerduellen kulminerede, da der med to minutter tilbage stod 79-76. Herefter blev hvert eneste point scoret af en spiller med dansk pas. Shields scorede de sidste to for Milano, mens Iffe stod for de sidste syv point for Bologna. Slutresultatet blev 86-79.

Bologna, der er inde i en god periode med seks sejre og to nederlag i Euroleague, indtager i øjeblikket en samlet tredjeplads og står overfor en kamp mod Panathinaikos på fredag.

Milano skal allerede i aktion igen på torsdag i forsøget på at kæmpe sig væk fra bunden og øge deres sæsonsejre til tre mod Anadolu Efes Istanbul.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.