fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Danskershow i EuroLeague: Iffe Lundberg og Shavon Shields stjal overskrifter i tæt duel

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Det blev en regulær dansk duel, da Virtus Bologna med Iffe Lundberg på holdkortet tirsdag aften tog imod Shavon Shields og Olimpia Milano. Shields endte som kampens topscorer, mens Iffe Lundberg efter kampen blev kåret som MVP.

Længe så det ud til, at kampen mellem de to italienske klubber kunne tippe begge veje. Inden fjerde periode var stillingen 65-63 til Milano. Men med hele 17 point i fjerde quarter ville Iffe Lundberg det anderledes.

Danskeren, der ellers havde haft en stille aften med blot to point i de foregående tre perioder, skød sig selv varm, da han fik chancen sent i kampen, og gjorde forskellen for Bologna.

Lundberg sluttede med imponerende 19 point, fem rebounds og én assist på kun 15 minutter.

Artiklen fortsætter under opslaget

 

Disse 19 point var dog ikke nok til at snuppe titlen som kampens topscorer, da den tilhørte den anden dansker, Shavon Shields, der på trods af 21 point ikke kunne forhindre Virtus Bologna i at vinde 86-79.

Danskerduellen kulminerede, da der med to minutter tilbage stod 79-76. Herefter blev hvert eneste point scoret af en spiller med dansk pas. Shields scorede de sidste to for Milano, mens Iffe stod for de sidste syv point for Bologna. Slutresultatet blev 86-79.

Bologna, der er inde i en god periode med seks sejre og to nederlag i Euroleague, indtager i øjeblikket en samlet tredjeplads og står overfor en kamp mod Panathinaikos på fredag.

Milano skal allerede i aktion igen på torsdag i forsøget på at kæmpe sig væk fra bunden og øge deres sæsonsejre til tre mod Anadolu Efes Istanbul.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Shavon Shields er blevet den hurtigste spiller til at nå 1000 point i EuroLeague for Olimpia Milano. Han nåede milepælen på blot 78 kampe.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...