fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

CSKA vandt med nød og næppe

Lietuvos Rytas pressede de russiske mestre til det sidste men tabte med blot 2 point. Sikre sejre til Fenerbahce,Olimpija og Zalgiris. De forsvarende mestre fra Olympiacos lagde også ud med sejr, ligesom Elan Chalon og Maccabi.

Litauske Lietuvos Rytas var tæt på at skabe sensationen allerede i første runde af Euroleague ved at spille op med CSKA Moskva.

I tredje periode formåede litauerne at presse russerne ud til trepointslinjen og skyde derfra. Lige præcis skuddet fra distancen var noget som russerne havde et problem med, og var med til at spille Rytas ind i kampen igen. Rytas havde chancen for at vinde kampen i slutsekunderne men en brændt treer fra Renaldas Seibutas gjorde at CSKA hev en minimal sejr i land.

Blot dagen efter den imponerede kamp af litauerne forlod Aleksandar Dzikic posten som headcoach for Lietuvos Rytas.

Sonny Weems var bedst hos hjemmeholdet med 14 point, men også den serbiske duo Krstic-Teodosic bidrog med henholdsvis 12 og 10 point. Kampens topscorer blev fundet hos udeholdet hvor Renaldas Seibutis havde 19 point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Øvrige resultater:

Gruppe A:
Fenerbahče – Khimki 92:80
Cantu – Olimpija 71:84
Real Madrid – Panathinaikos, fredag

Gruppe B:
Chalon – Asseco Prokom 81:74
Unicaja – Maccabi 80:85
Montepaschi Siena – Alba, fredag

Gruppe C:
Žalgiris – Cedevita 90:62
Olympiacos – Caja Laboral 85:81
Emporio Armani – Efes, fredag

Gruppe D:
CSKA – Lietuvos Rytas 75:73
Barcelona – Bamberg, fredag
Bešiktaš – Partizan mt:s, fredag

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...