fbpx
Connect with us

CSKA Moscow

Itoudis tager to sæsoner mere i Moskva

CSKA Moskva har mandag middag offentliggjort, at den succesfulde græske træner Dimiris Itoudis bliver i klubben indtil sommeren 2023. Igennem den indeværende sæson har der været en række spekulationer og rygter, om hvorvidt Itoudis ville forlade klubben, men nu har han officielt bundet sig til hovedstadsklubben for to sæsoner mere.

Dette er en yderst vigtig signing for hele CSKA Moskva, da Itoudis nærmest er blevet indbegrebet af klubben. I 2014 trådte han til som træner, og han har ført holdet til stor succes. Det er hidtil blevet til to Euroleague-trofæer i 2016 og 2019, samt fem vundne VTB-titler. Han er dermed den mest succesfulde græske træner nogensinde.

I denne sæson har han endnu en gang også bevist, at han er en verdensklassetræner. På trods af kontroverser med den suveræne stjernespiller Mike James, har han formået at lede holdet til Final Four i Euroleague, samt semifinalerne i VTB-ligaen. En runde som skydes i gang i aften, hvor de skal op i mod landsmændene fra Zenit St. Petersburg. Her skal Itoudis forsøge at lede ”Iffe” og resten af Moskva-holdet til en sejr.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in CSKA Moscow