fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Choknederlag til de forsvarende mestre

Torsdag aften fik de forsvarende Euroleague mestre Olympiacos et  choknederlag i turneringen da de blev slået, eller rettere sagt ydmyget af EA7 Emporio Armani i Milano. Italienerne knuste grækerne med 81-51.

EA7 Armani Milano - Flickr - Darkensiva, Slayer

Olympiacos har været suverænt ubesejret i denne Euroleague sæson, og de færreste havde gættet på at deres første nederlag ville komme til et hold af Armani’s kaliber. Armani har været solidt spillende i turneringen, men har egentlig været meget anonyme indtil videre. Med den ydmygende sejr her, kan man dog nu sige at de har gjort sig godt bemærket i turneringen.

Egentlig var det en tæt kamp hele første halvleg, hvor italienerne gik til pause med en 7-points føring, før at Olympiacos brød sammen i anden halvleg. I tredje periode var grækerne slet ikke til stede, og Milano klubben kunne med et 21-4 run gå ind i fjerde periode og lukke kampen. Armani var oppe og føre med hele 34 point, men det blev i sidste ende ”kun” en sejr på 30 point.

Læs også: Ville Tuominen ser muligheder trods en svær gruppe i EuroChallenge

Topscorer i kampen blev Keith Langford for hjemmeholdet med hele 29 point. For gæsterne var Georgios Printezis mindst dårligst med blot 12 point.

Mange kampe skal spilles endnu, men nederlaget her til Olympiacos kan give lidt rynker i panden for den græske storklub før den kommende kamp mod Barcelona. En kamp som man i Olympiacos håber at få Jamario Moon klar til. Armani kommer derimod fyldt med selvtillid til hjemmekampen imod Laboral Kutxa i næste runde.

(Foto: Flickr-Darkensiva-Slayer)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.