Anadolu igang med at sikre kernen efter succesfuld sæson

Anadolu har haft en fantastisk sæson i år og nu er tyrkerne igang med at forsøge at beholde kernen til flere historiske øjeblikke.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Efter succesfuld sæson i europas bedste klubturnering EuroLeague, er Anadolu Efes Istanbul igang med at sikre sig underskrifter for den kommende sæson, og beholde den store kerne af spillere.

Den 53-årige tyrkiske cheftræner, Ergin Ataman, har allerede sat sin underskrift på to år mere for den tyrkiske storklub. En klub som Ataman iøvrigt også stod i frontsædet hos i årene 2008-2010. I år opnåede han den absolut største præstation i karrieren, da han førte klubben til den første finale nogensinde ved Final Four i EuroLeague. En kamp de dog tabte til mægtige CSKA Moscow.

Ikke desto mindre var dette dog nok til at beholde den erfarne tyrkiske træner, og samtidigt også sikre to at holdets profiler i denne sæson. Bryant Dunston var den første spiller til at forlænge med Efes for de næste to sæsoner.

Amerikaneren kom til klubben helt tilbage i 2015, og er den spiller sammen med holdkaptajnen Dogus Balbay, som har været i længst tid i klubben. Dunston har i denne sæson snittet 8.9 points, 4.9 rebounds, 1.3 assists og 1.2 blocks pr. kamp i 33 kampe i EuroLeague.

Krunoslav Simon har også sat sin underskrift på en ny kontrakt som gælder de næste to sæsoner. Den kroatiske guard snittede i denne sæson 9.7 points, 3.8 rebounds, og 2.7 assists i 37 kampe.

Det allerstørste spørgsmål der rejser sig omkring de tyrkiske giganter er hvorvidt de kan beholde de to allerstørste profiler i form af Shane Larkin og Vasilije Micic.

Se andre spændende artikler