Anadolu Efes åbner slutspillet med klar sejr

Anadolu Efes åbnede tirsdag aften slutspillet i overbevisende stil. Det blev til en klar hjemmesejr på 90-63 mod kongeklubben fra Madrid.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Tirsdag aften blev Euroleague-slutspillet skudt i gang i kampen mellem Anadolu Efes og Real Madrid. Én kamp, som bestod af grundspillets tredje-og sjetteplads.

Storklubben fra Tyrkiet var på forhånd anset som store favoritter i serien, da Real Madrid igennem store dele af sæsonen har været meget svingende og spillet væsentlig under niveau. Dette skyldes primært langtidsskaden til Anthony Randolph, samt afskeden med Facundo Campazzo og senest Gabriel Deck. Det var således også favoritterne, som tog første stik med en overbevisende sejr på 90-63.

Sanli steppede op

Det var for en gang skyld ikke den normale stjerne Shane Larkin, som var bedste mand på gulvet. I stedet steppede tyrkiske Sertac Sanli op for hjemmeholdet med 16 point og 8 rebounds.

Topscoreren for Anadolu Efes endte med at blive Rodrigue Beaubois med 19 point.

For gæsterne fra Madrid var bedste mand Trey Thompkins med 13 point og 3 rebounds.

Der er således grobund for klare forbedringer for Real Madrid, hvis de skal have nogle chancer i denne kvartfinaleserie. Næste kamp finder allerede sted om to dage, den 22. April, hvor Real Madrid skal forsøge at skabe spænding i slutspilsserien.

Her er lidt højdepunkter fra opgøret:

 

Se andre spændende artikler