fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

37-årige Marco Belinelli belønnes med to-årig kontraktforlængelse

Marco Belinelli har forlænget sin kontrakt hos Virtus Segafredo Bologna med to år, skrev klubben på sin hjemmeside fredag.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Godt nok blev han tidligere på året 37 år gammel, men den tidligere mangeårige NBA-spiller Marco Belinelli er ikke blevet mæt af livet som basketballspiller endnu.

Marco Belinelli, der i 2014 blev NBA-mester med San Antonio Spurs, som han tilbragte fire sæsoner hos, har nemlig skrevet under på en ny kontrakt med Virtus Segafredo Bologna, der holder ham i klubben i yderligere to år.

Det skrev klubben på sin hjemmeside fredag.

Den forgangne sæson var Marco Belinellis 23. som professionel basketballspiller, men trods den fremskredne alder har den italienske basketballlegende fortsat masser at byde ind med.

Belinelli snittede 12,7 point, 1,3 rebounds og 1,8 assists per kamp for Bologna i sidste sæson og var med til at vinde den italienske Super Cup.

Den italienske guard vendte hjem til Italien forud for sæson 2020/21 efter 14 år i NBA hos klubberne: Golden State Warriors, Toronto Raptors, New Orleans Pelicans, Chicago Bulls, Charlotte Hornets, Sacramento Kings, Atlanta Hawks, Philadelphia 76ers og naturligvis San Antonio Spurs.

I alt blev det til 925 optrædener i verdens bedste basketballliga.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.