fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

37-årige Marco Belinelli belønnes med to-årig kontraktforlængelse

Marco Belinelli har forlænget sin kontrakt hos Virtus Segafredo Bologna med to år, skrev klubben på sin hjemmeside fredag.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Godt nok blev han tidligere på året 37 år gammel, men den tidligere mangeårige NBA-spiller Marco Belinelli er ikke blevet mæt af livet som basketballspiller endnu.

Marco Belinelli, der i 2014 blev NBA-mester med San Antonio Spurs, som han tilbragte fire sæsoner hos, har nemlig skrevet under på en ny kontrakt med Virtus Segafredo Bologna, der holder ham i klubben i yderligere to år.

Det skrev klubben på sin hjemmeside fredag.

Den forgangne sæson var Marco Belinellis 23. som professionel basketballspiller, men trods den fremskredne alder har den italienske basketballlegende fortsat masser at byde ind med.

Belinelli snittede 12,7 point, 1,3 rebounds og 1,8 assists per kamp for Bologna i sidste sæson og var med til at vinde den italienske Super Cup.

Den italienske guard vendte hjem til Italien forud for sæson 2020/21 efter 14 år i NBA hos klubberne: Golden State Warriors, Toronto Raptors, New Orleans Pelicans, Chicago Bulls, Charlotte Hornets, Sacramento Kings, Atlanta Hawks, Philadelphia 76ers og naturligvis San Antonio Spurs.

I alt blev det til 925 optrædener i verdens bedste basketballliga.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Armani Milano

Dansk-amerikanske Shavon Shields har nu scoret mere end 2,000 point i den bedste italienske række. Shields rundede milepælen, da han søndag leverede 31 point...

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.