fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Kamp 4 i nedrykningsspillet

10. Aalborg Vikings (2) vs. 9. BC Aarhus (1)

Begge hold er under ekstrem pres op til denne kamp. Aalborg Vikings har været foran 2-0 i serien, og hvis man ikke vinder denne kamp, skal den afgørende kamp spilles på udebane i Århus. Det er selvsagt ikke noget man ønsker i Aalborg, og derfor er der masser af pres på holdet fra Nordjylland.

BC Aarhus skal vinde for at redde sig endnu en sæson i den bedste række. Efter Pete Hoffmann overtog holdet fra Arnar Gudjonsson, har holdet været i frit fald, og man må sidde med en rigtig dårlig smag i munden i Århusklubben. Man sidder nu i saksen, og er tvunget til at vinde på udebane i Aalborg.

I den seneste kamp fik Aalborg en over nakken, hvor de tabte med 17 point. Der blev simpelthen ikke scoret nok, og der skal en del flere point på kontoen af de fire profiler hos vikingerne. Luis Guzman, Anthony Jones, Milan Bjegovic og Søren Sørensen skal dominere kampen, og jeg tror de skal op på omkring 75 point sammenlagt hvis de skal vinde. Samtidig handler det om at få stoppet Randy Dezouvre og Charles Funches, som begge scorede 20 points i det seneste opgør.

Jeg tror der bliver fuld knald på i hallen i Aalborg, hvor tilskuerne kan få en stor betydning for udfaldet af kampen. Jeg tror på at hjemmebanepublikummet kan få det bedste ud af Aalborg Vikings, og jeg tror de hiver den altafgørende sejr hjem. Set over hele serien har Aalborg været bedst.

Aalborg Vikings +5

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne