fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hristo Petkov flytter tilbage til Sjælland

Hristo Petkov har efter to og et halvt år i det jyske, valgt at flytte tilbage til Sjælland, og København, på grund af hans nylige ansættelse hos A.P. Møller Mærsk.

Petkov har efter to og et halvt år, med en basketball karriere i både Bakken Bears og BC Aarhus valgt at tage turen over Lille- og Storebælt for at vende tilbage til København. Netop i Bakken Bears nåede Petkov at vinde to DM-mesterskaber samt en guld og sølvmedalje i pokalturneringen.

Hristo kom som 17-årig i 2002 til Holbæk, hvor han spillede to sæsoner. Derefter blev det til en kort ophold i Norge, inden han tog til USA og spillede fire år i amerikansk collegebasket. I 2009 kom han tilbage til Danmark, denne gang for at spille for SISU i Gentofte og snittede her 9,3 point og 4,6 rebounds pr. kamp. Derefter er det blevet til to sæsoner i Bakken Bears og til sidst BC Aarhus, hvor han kun nåede at spille en halv sæson, idet han pådrog sig en slem skade.

Læs også: To spillere ude resten af sæsonen for BC Aarhus

Dette betyder samtidigt at der er en del klubber på øen, der meget vel kunne være interesseret i at skrive kontrakt med den bulgarske forward. Petkov selv fortæller til Fullcourt at han endnu ikke ved hvor basketball karrieren fortsætter, dog skal det være i København.

I have to get the surgery, recover and figure out my schedule. As of right now of course I want to play again and it should be with a team in Copenhagen.

Udtaler Hristo Petkov til Fullcourt uden at røbe for meget.

Hristo Petkov snittede i 19 kampe i denne sæson for BC Aarhus 12.4 point, 6.3 rebounds og 0.7 assist pr. kamp.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...