fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hristo Petkov flytter tilbage til Sjælland

Hristo Petkov har efter to og et halvt år i det jyske, valgt at flytte tilbage til Sjælland, og København, på grund af hans nylige ansættelse hos A.P. Møller Mærsk.

Petkov har efter to og et halvt år, med en basketball karriere i både Bakken Bears og BC Aarhus valgt at tage turen over Lille- og Storebælt for at vende tilbage til København. Netop i Bakken Bears nåede Petkov at vinde to DM-mesterskaber samt en guld og sølvmedalje i pokalturneringen.

Hristo kom som 17-årig i 2002 til Holbæk, hvor han spillede to sæsoner. Derefter blev det til en kort ophold i Norge, inden han tog til USA og spillede fire år i amerikansk collegebasket. I 2009 kom han tilbage til Danmark, denne gang for at spille for SISU i Gentofte og snittede her 9,3 point og 4,6 rebounds pr. kamp. Derefter er det blevet til to sæsoner i Bakken Bears og til sidst BC Aarhus, hvor han kun nåede at spille en halv sæson, idet han pådrog sig en slem skade.

Læs også: To spillere ude resten af sæsonen for BC Aarhus

Dette betyder samtidigt at der er en del klubber på øen, der meget vel kunne være interesseret i at skrive kontrakt med den bulgarske forward. Petkov selv fortæller til Fullcourt at han endnu ikke ved hvor basketball karrieren fortsætter, dog skal det være i København.

Annonce. Scroll for at læse videre.

I have to get the surgery, recover and figure out my schedule. As of right now of course I want to play again and it should be with a team in Copenhagen.

Udtaler Hristo Petkov til Fullcourt uden at røbe for meget.

Hristo Petkov snittede i 19 kampe i denne sæson for BC Aarhus 12.4 point, 6.3 rebounds og 0.7 assist pr. kamp.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.