fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

VIDEO: Old men can still jump

I en kamp hvor Bakken Bears fik en sikker sejr over Hørsholm 79ers på hjemmebane mandag aften med 94-62, var det nogle helt andre faktorer der var i fokus end sejren.

Først og fremmest var en af de positive overraskelser den unge Sebastian Aaris Petersen, der med sine 17 år leverede 14 point, 3 rebounds og 1 assist på 16 minutter for Bakken Bears. Sebastian er en af de unge talenter som mestrene i år har valgt at trække op til A-truppen, hvilket må siges er begyndt at bære frugt. Sebastian har tidligere i denne sæson fået minutter for Bakken, men denne kamp var i særdeleshed den bedste hidtil.

Læs også: 20-0 run sikrede sejren – Næstved vandt efter rodet affære

Aftenens andet højdepunkt var en mand oppe i årene, helt præcist 34 år, der lettede fra gulvet for første gang i rigtig mange år. Søren Ege Qwist fløj afsted, og dunkede bolden i kurven for første gang i årevis. Det er rent faktisk så længe siden, at han ikke selv husker sidste gang det skete.

– Det er faktisk så mange år siden at jeg ikke kan huske det, udtaler Søren til Fullcourt efter kampen.

Det overraskende blik hos de yngre kollegaer på banen efter dunket, var dog den helt store oplevelse den aften, afslutter Søren Ege med at fortæller.

– Det er jo altid sjovt at lave en god bevægelse. Men det bedste var nu at se overraskelsen blandt de unge på holdet, over at en “gammel” mand som mig stadigvæk kan komme lidt op.

Old Men Can Jump

(Foto: Video Screenshot)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...