fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

VIDEO: Værløse klar med 4 spillere

Værløse BBK der snuppede en 8. plads i årets grundspil, der akkurat var nok til at blive i ligaen, er klar med nye forstærkninger til den kommende sæson, samt kontraktforlængelser med to af sidste års profiler. Sidste sæson havde Værløse glæde af Richard Allen Delk, i år er navnet på den nye forstærkning Troy Brewer, der kommer fra American University.

Læs også: Aktieudvidelse gav 750.000 kr. til dansk topklub

Troy Brewers spillestil minder ifølge Værløse meget om de tidligere amerikanske shooting guards, der har været at finde på holdkortet. Troy Brewer er desuden 195 cm høj, og vil agere både som shooting guard og small forward, skriver klubben på deres officielle facebook gruppe.

Udover Troy Brewer har Værløse også hentet Pape Ba, der tidligere har optrådt i klubben, samt forlænget kontrakten med den unge guard Peter Møller, og sidst men ikke mindst Axel Karason

Interview med Troy Brewer, Pape Ba, Peter Møller og Axel Karason:

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.