fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse klar med spillerpræsentationer

Efter måneder med stilhed er Værløse endelig klar til at præsentere den kommende sæsons trup, og samtidigt nye træningsvilkår for spillerne og holdet.

Man kunne nemt få bange anelser over situationen i Værløse, der de seneste måneder kun har sendt spillere væk fra truppen på college, og blot præsenteret en enkelt spiller, nemlig amerikanske Drew Maynard. Klubben har dog bag scenen tilsyneladende arbejdet på at få truppen klar til den kommende sæson, og nu er navnene også klar til offentligheden, ihvertfald tre af dem.

Første mand på trupkortet bliver den 20-årige guard Søren Boje Forman, der håber på at kunne etablere sig som starter på holdet i den kommende fremtid. Udover Søren har Værløse også hentet George Kofi Berling (SG/PF) til truppen, der netop er hjemvendt efter et 4-årigt collegeophold i Western State Colorado University

Sidst men ikke mindst er den islandske landsholdsanfører, Axel Karason også klar til endnu et år i Værløse trøjen.

Nye træningsvilkår

Annonce. Scroll for at læse videre.

På trænersiden har Værløse også gjort sig ekstra umage for at finde de bedst mulige personer der skal udvikle holdet/klubben yderligere denne sæson.

Værløse kan nemlig i år tilbyde spillerne, både de velkendte holdtræninger, men samtidigt et koncentreret program af individuelle træninger på både skills og fysik. Ydermere kan de fra i år af også afholde adskillige holdtræninger i morgentimerne. Således vil den gennemsnitlige træningsmængde for spillere på vores ligahold i år overstige 25 timer ugentligt, skriver klubben i en meddelelse på facebook.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.