fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS-Falcon får endnu en sæson i Basketligaen – Værløse siger farvel efter 4 år

BMS-Falcon sikrede sig endnu en sæson i den bedste danske basketball række efter en drama af en kamp mod Værløse BBK lørdag eftermiddag.

Falcon - Robert Dines Rasch

Værløse var i en ”ryggen mod muren” situation, da de lørdag eftermiddag gæstede BMS-Falcon i kamp tre i nedrykningsspillet. Holdet var nemlig bagud 2-0 i serien, og risikerede at blive elimineret fra Basketligaen ved et nederlag.

Efter de to holds første møder i nedrykningsspillet kunne man have forestillet sig at BMS-Falcon endnu engang ville slå Værløse uden de helt store problemer, men sådan gik det dog ikke helt til, da gæsterne viste stor mod, og fightervilje i løbet af samtlige 40 minutter.

Hjemmeholdet var dog foran allerede efter første periode, men efterfølgende viste gæsterne tænder, og at de ikke bare var kommet for at overgive sig. Opgøret var meget tæt, og med en periode tilbage kunne kampen have gået begge veje.

Læs også: BMS-Falcon flytter til Herlev Hallen?

Afgørelsen faldt først i de allersidste sekunder af kampen. Jeffrey Darby fra BMS-Falcon leverer nemlig en solid præstation med sine ti point i fjerde periode, hvoraf de 6 kom i de sidste 2 minutter af kampen, for at hjælpe sit hold mod en sejr. Især de sidste to point af amerikaneren vil nok blive husket, som lukkede kampen, og sikrede BMS-Falcon overlevelse i den bedste danske række. BMS-Falcon vinder med blot et enkelt point 77-76, eftersom Værløse ikke har tid til at handle efterfølgende.

Værløse BBK siger dermed farvel til Basketligaen efter have været i det fine selskab i fire år siden 2010 sæsonen. Dette gør dog ikke klubben meget skader, har blandt andet klubbens træner udtalt i et interview med sjællandske.

BMS-Falcon derimod kan glæde sig frem til måske at spille deres kommende kampe i Basketligaen i den nye sæson i Herlev Hallen. Læs interview med Henrik Dissing om disse planer ved at klikke her.

Peter Møller leverede igen en fantastisk præstation med 27 point, og 7 rebounds efterfulgt af Jordan Clarke med sine 8 point, 13 rebounds og 3 assists. Den danske guard er desuden formenligt ikke at finde i den danske klub til næste sæson.

For BMS-Falcon var Christian Thomsen brand varm med 26 point 15 rebounds og 3 assist, samt Jeffrey Darby med 26 point, 13 rebounds, 5 assist og en vigtig rolle i kampen.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...