fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Årets unge spiller i Basketligaen kåret

I en proppet Næstved Hal ved den fjerde kvartfinale  imellem Team FOG Næstved og Horsens IC blev årets unge spiller i Basketligaen kåret.

Peter Møller - Værløse - Robert Dines Rasch

Pressemeddelsele: Alle spillere der har spillet mindst 7 kampe i løbet af sæsonen og er født 3. maj 1993 deltager i afstemningen, hvor der er 12 spillere fra hver af de 10 klubber der har stemt. Hver af de 12 spillere skal afgive henholdsvis 5,3 og 1 point til 3 spillere og man kan ikke stemme på spillere fra egen klub.

To spiller lå længe side om side og da alle stemmerne var talt op var der kun ganske få stemmers forskel og Daniel Mortensen, Hørsholm 79ers måtte se, at titlen som årets unge spiller i BL i sæsonen 2013/14, blev Peter Møller var Værløse BBK.

Peter har i denne sæson spiller 28 kampe for Værløse BBK, der netop har tabt nedrykningsserien mod Falcon. Peter har snittet 15,2 points, 3,5 rebounds og 2,9 assists pr. kamp i sæsonen og har trods sin unge alder været en af nøglespillerne for Værløse BBK.

Peter er den første Værløse spiller som løber med titlen og overtager den fra Frederik Rungby, Horsens IC der løb med titlen i sidste sæson. Tidligere er også Philip Hertz og Jonathan Gilling begge fra Hørsholm 79ers og Mathias Seilund, BK Amager blevet kåret som årets unge spiller.

Top-5 i afstemningen (antal stemmer i parantes) hvor der totalt blev afgivet 1080 stemmer blev således:

  1. Peter Møller, Værløse BBK (276)
  2. Daniel Mortensen, Hørsholm 79ers (256)
  3. Gabriel Iffe Lundberg, Falcon (168)
  4. Sebastian Åris Petersen, Bakken Bears (95)
  5.  David Knudsen, Værløse BBK (66)

Et stort tillykke skal lyde til Peter Møller fra hele Basket-Danmark.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort