fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse vandt lokalopgør

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Foto: Sam's Photos

Ungdommens opgør. Det er ikke ofte man i landets bedste række oplever to hold med en gennemsnitalder på henholdsvis 20,9 og 20,5 år møde hinanden. Men det var ikke desto mindre tilfældet, da BMS Herlev fredag besøgte Værløse Blue Hawks i Søndersøhallen.

Basketligaens to yngste mandskaber krydsede klinger for anden gang i denne sæson. Deres første møde var i oktober sidste år, hvor Herlev-mandskabet komfortabelt slog Blue Hawks med 89-69. Værløse havde altså en revanche at hente, og det nordsjællandske mandskab leverede varen og fik skovlen under Herlev, så nu er der balance i regnskabet mellem de to unge mandskaber.

Et veloplagt Værløse Blue Hawks-mandskab viste tænder og besejrede BMS Herlev med 103-87, og kampen om sjettepladsen i Basketligaen, der giver adgang til slutspillet er uhyre tæt.

Mikkel Hauge førte an for Værløse med 21 point.

En af kampens store oplevelserne var Herlevs stjerneskud Marquis Marion, der spillede en stærk kamp. Marion lavede 18 point og 10 rebounds. torsda

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.

Basketligaen

17-årige Jack Sørensen er ny Holbæk/Stenhus-spiller. Den unge guard kommer til efter et tre-årigt ophold i Schweiz.

Basketligaen

Andreas Mortensen og Johan Kyed Jensen fortsætter for BMS Herlev, der nu har fire spillere på plads til næste sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Bakken Bears

Den danske landsholdsguard Noah Churchill skifter til de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, på to-årig kontrakt med en option på et år mere.

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.