fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Værløse overrumpler mestrene i jubilæumskamp

Værløse Blue Hawks har lørdag leveret overraskelsen og besejret de regerende danske mestre, Bakken Bears, med 84-75.

Foto: Casper Pedersen

Opdateres..

Bakken Bears gik igennem hele sæson 2021/22-grundspillet uden at blive besejret.

De forsvarende danske mestre kommer dog ikke til at gentage sidste sæsons bedrift i denne sæson, eftersom de lørdag eftermiddag blev besejret på udebane af Værløse Blue Hawks med cifrene 84-75.

Værløse Basketball Klub kunne lørdag fejre 50-års jubilæum. Bakken Bears gik ind til kampen med håbet om at kunne lægge en dæmper på jubilæumsfesten, men efter 40 minutters underholdende basketball i Søndersøhallen i Værløse stod det klart, at Bakken Bears måtte rejse hjem til ´Smilets By´ tomhændede.

Derfor havde Værløse Blue Hawks ikke blot hentet sæsonens sejr, men de havde også formået at nedlægge den dominerende bjørn.

Værløses sejr mod favoritterne fra Bakken er ikke den første store overraskelse i denne sæson. BK Amager åbnede ballet i Basketligaen med at slå Svendborg Rabbits. Den kan du læse om her.

Oplagt Værløse-mandskab

Bakken Bears har fået en suveræn start på den nye sæson. Først kvalificerede de sig til Basketball Champions League for tredje gang i klubbens historie. Dernæst tog de en ganske overbevisende sejr i sæsonpremieren mod Bears Academy på 62-92.

Den gode sæsonstart fra Bakken var dog ikke noget, der skræmte Værløse – tværtimod. Lørdagens hjemmehold kom tændte ud til opgøret og kunne efter kampens første ti minutter se sig foran med 23-20. I anden periode fik Malthe Bjerregaard debut for Bakken Bears.

Resten af kampen bølgede det frem og tilbage, og hverken af holdene formåede at få lavet et komfortabelt forspring til modstanderen. Halvvejs inde i fjerde og sidste periode var Værløse blot foran med to point, 70-68, men herefter viste jubilæumsholdet tænder og pressede på.

Og det var nok til at køre sejren hjem. Værløse Blue Hawks vandt opgøret med cifrene 84-75.

Kampens topscorer var Værløses anfører Asbjørn Nerlov med 23 point. Karl Boje Formann leverede 17 point.

Topscorer for Bakken Bears var Kylor Kelley med 16 point.

Bakken Bears åbner sæsonen i Basketball Champions League på tirsdag den 4. oktober mod tyske MHP Riesen Ludwigsburg. Næste Værløse-kamp er den 8. oktober på udebane mod Randers Cimbria.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...