Værløse kørte Wolfpack over i Pro B topkamp

Værløse var en klasse bedre end Wolfpack onsdag aften, og rykker med sejren alene i spidsen af Pro B.
Arkivfoto: 1st Down Photo
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der var lagt op til topkamp i Pro B, da BMS Herlev Wolfpack hjemme tog imod Værløse Blue Hawks. De to hold var inden kampen á point i toppen af Pro B, men Wolfpack havde en kamp i hånden.

Det blev dog ikke til en tæt topkamp, da Værløse kampen igennem virkede en klasse bedre og dermed kunne tage en sikker 77-100 sejr og lægge sig i alene i spidsen af Pro B. Værløse har vundet begge interne opgør mod Wolfpack i sæsonen.

Anden periode blev afgørende

Kampen startede som forventet med en tæt affære mellem de to mandskaber. Holdene fulgtes pænt ad, og især offensivt var begge mandskaber godt kørende, hvilket gav en underholdende start på kampen.

Men mod slutningen af første periode var det Værløse, der for alvor satte sig på opgøret. Peter Møller var flyvende og en stor årsag til at udeholdet fik bygget en flot føring op. Samtidig missede Wolfpack det ene skud efter det andet. Faktisk endte Værløse med at vinde anden periode med hele 11-27, hvilket dannede grundlag for sejren.

Wolfpack fik lidt bedre styr på spillet i anden halvleg, men det var for sent. Værløse spillede resten af kampen kontrollerede og klogt. Både bænken og starterne spillede en flot kamp, hvor alle spillere hjalp til, hvilket gjorde det umuligt for Wolfpack at kæmpe sig tilbage i kampen.

Det endte dermed med en sikker 77-100 sejr til udeholdet fra Værløse Blue Hawks.

Holdindsats

For Værløse var sejren grundlagt efter en vaskeægte holdindsats. Alle 12 spillere kom på banen, og 11 af dem kom også på tavlen, mens fem spillere lavede et tocifret antal point. Koch Bar var kampens bedste spiller med en dominerende performance med 18 point, 16 rebounds og 2 blocks. Asbjørn Nerlov spillede også flot med 17 point og 5 assists, mens Mathias Bak havde 10 point, 7 rebounds og 6 assists.

For Wolfpack blev Devin Thomas topscorer med 18 point. Derudover bidrog August Haas med 10 point, 6 rebounds og 7 assists, mens Mile Nedic havde 12 point, 8 rebounds og 5 assists.

Værløse skal spille igen d. 14. marts hjemme mod Bears Academy, mens Wolfpack skal spile igen d. 13. hjemme mod Horsens.

 

Se andre spændende artikler