fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks mister profil

Værløse Blue Hawks må i næste sæson undvære Peter Møller som skal videre mod nye eventyr.

Arkivfoto: 1st Down Photo

28-årige Peter Møller stopper i Værløse Blue Hawks.

Det skriver klubben på sin facebookside.

Møller, der har tilbragt de seneste to sæsoner i Værløse, stopper i klubben qua bopæl i Malmø og et job, der gør det umuligt for ham at få en hverdag til at hænge sammen og samtidig spille i Værløse-trøjen.

”Vi har været utroligt glade for at have Peter i vores projekt”, udtaler eliteansvarlig Jesper Hauge til klubbens facebookside og fortsætter:

”Peter er et forbillede på banen for rigtig mange i klubben – unge som gamle – og desuden altid smilende, har en positiv indstilling og er i det hele taget dejlig at være sammen med”. “Som klub respekterer vi fuldt ud Peters beslutning, men ingen tvivl om, at han vil blive savnet i den kommende sæson – både for hans spillemæssige og menneskelige kvaliteter.” siger Jesper Hauge.

Peter Møller spillede før Værløse gennem to år for Svendborg Rabbits. I ungdomsårene spillede Møller hos Værløse Basketball Klub.

Danskeren snittede 11,1 point, 2,9 rebounds og 2 assists per kamp i sidste sæson.

Ifølge Fullcourt.dk´s oplysninger fortsætter Peter Møller tilværelsen i en svensk klub. Der er dog intet officielt endnu.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.