fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks mister profil

Værløse Blue Hawks må i næste sæson undvære Peter Møller som skal videre mod nye eventyr.

Arkivfoto: 1st Down Photo

28-årige Peter Møller stopper i Værløse Blue Hawks.

Det skriver klubben på sin facebookside.

Møller, der har tilbragt de seneste to sæsoner i Værløse, stopper i klubben qua bopæl i Malmø og et job, der gør det umuligt for ham at få en hverdag til at hænge sammen og samtidig spille i Værløse-trøjen.

”Vi har været utroligt glade for at have Peter i vores projekt”, udtaler eliteansvarlig Jesper Hauge til klubbens facebookside og fortsætter:

”Peter er et forbillede på banen for rigtig mange i klubben – unge som gamle – og desuden altid smilende, har en positiv indstilling og er i det hele taget dejlig at være sammen med”. “Som klub respekterer vi fuldt ud Peters beslutning, men ingen tvivl om, at han vil blive savnet i den kommende sæson – både for hans spillemæssige og menneskelige kvaliteter.” siger Jesper Hauge.

Peter Møller spillede før Værløse gennem to år for Svendborg Rabbits. I ungdomsårene spillede Møller hos Værløse Basketball Klub.

Danskeren snittede 11,1 point, 2,9 rebounds og 2 assists per kamp i sidste sæson.

Ifølge Fullcourt.dk´s oplysninger fortsætter Peter Møller tilværelsen i en svensk klub. Der er dog intet officielt endnu.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.