fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har yderligere to spillere på plads

Mikkel Hauge og Balsa Veljic vil også være at finde på Værløse Blue Hawks-holdkortet i den kommende sæson.

Foto: 1st Down Photo

Mikkel Hauge og Balsa Veljic tager endnu en sæson i Værløse Blue Hawks-trøjen.

Det har Værløse lørdag meldt ud på sin facebookside.

Dermed tilslutter Hauge og Veljic sig Asbjørn Nerlov, Adam Heede-Andersen, Karl Boje Formann og Silas Bøje Ilkjær, der tidligere på ugen blev bekræftet som en del af Værløses trup i sæson 2022/23.

Værløse holder således på to spillere, der begge rykkede sig meget i sidste sæson. Hauge havde sin gennembrudssæson i Basketligaen og sluttede som Værløses næstmest scorende spiller med 13,7 point per kamp.

Dan dig et overblik over Basketligaens trupper her

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.