Værløse Blue Hawks finder ny cheftræner internt

Arkivfoto: 1st Down Photo
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Mod slutningen af denne sæson meldte Værløse Blue Hawks ud, at Susie Heede-Andersen ville stoppe som træner efter tre år i spidsen for det sjællandske mandskab.

Nu er en ny cheftræner så på plads, og det bliver den nuværende assistenttræner, Mathias Madsen.

Udover at være assistenttræner så har Mathias Madsen erfaring fra diverse ungdomshold i klubben, samt et to-årigt ophold i Spanien, hvor han arbejdede som fuldtids ungdomstræner.

Elitechef i Værløse, Jesper Hauge, er glad for, at det bliver Mathias Madsen, der skal stå i spidsen for holdet fremover.

“I Mathias Madsen får vi en træner, der går 100 % ind for at fortsætte det talentudviklingsmiljø, der udgør klubbens liv og sjæl. Han kender vores kultur indefra og kan derfor uden problemer forsætte og stimulere denne kurs. Samtidig er Mathias en person, der er fuldt dedikeret til spillet og desuden respekteret blandt trænere, ledere og ikke mindst spillere i klubben. Som klub tror vi på, at Mathias på en og samme tid kan udvikle spillerne i truppen samtidig med, at der også leveres gode resultater på banen,” siger Hauge til Værløses facebookside.

Værløse Blue Hawks endte i denne sæson som vinder af Pro B, men fra næste sæson er det slut med Pro A og B, hvor ligaen overgår til en samlet gruppe med alle 10 hold.

Se andre spændende artikler