fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks cruisede til sikker sejr

Værløse Blue Hawks var klart bedst, da de lørdag eftermiddag var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Blue Hawks spillede en flot kamp og vandt med cifrene 62-84.

Foto: Heinzefoto

Værløse Blue Hawks topper Playoff B 7-11 sammen med BC Copenhagen,

Lørdag eftermiddag sejrede Værløse Blue Hawks sikkert mod Holbæk-Stenhus på udebane i Holbæk Sportsby med 62-84.

Med sejren står holdet fra Værløse med 18 point i tabellen, og dermed er de á point med BC Copenhagen på førstepladsen i Playoff B. Andetsteds slog BC Copenhagen BK Amager, og derfor er det altså helt i slutspillet. Læs om den kamp her.

Værløse Blue Hawks var gennem 40 minutter bedst mod Holbæk og vandt alle fire perioder. Efter første periode var føringen oppe på fire point, og ti minutter senere var føringen oppe på ni point, 30-39.

Værløse Blue Hawks kunne gå til pause ovenpå en fin første halvleg, men der var absolut plads til forbedring. Og bedre blev det i tredje periode, som Værløse vandt med 15-27. Blue Hawks var således komfortabelt foran med 45-66 – en føring, de fik fastholdt.

Holbæk-Stenhus tabte derfor med 62-84.

Kampens topscorer var Værløses Mikkel Hauge med 16 point. Hauge havde dertil syv rebounds, tre rebounds og to steals. Asbjørn Nerlov, hvis sæson i høj grad har været præget af en skade, bidrog med 14 point.

Topscorer for hjemmeholdet var Marius Lescevski med 11 point. Lescevski sluttede også med otte rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.