fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ugens præstation i Basketligaen (uge 48): Andreas Meilby

Ugens præstation-afstemningen er slut. Vinderen blev BK Amager-profilen Andreas Meilby.

BK Amager var i weekenden tæt på endelig at få hul på bylden og hente sæsonens første sejr. Amagerkanerne var på besøg i Herlevhallen og blev besejret snævert med 85-79, men det var ikke just BMS Herlevs sejr, man huskede kampen for. Det var i stedet Amagers helt store profil Andreas Meilby, der stjal overskrifterne.

Andreas Meilby, der forud for indeværende sæson skiftede fra BMS Herlev til BK Amager, leverede sin bedste præstation i sæsonen mod sin tidligere arbejdsgiver. Meilby noterede sig for 31 point, 4 rebounds og 4 steals, og han spillede

Hør mere om Meilbys sæson hos BK Amager indtil videre i den næste episode af vores podcast Fulltalk, der udkommer på torsdag.

Næste gang BK Amager spiller er den 16. december hjemme mod theView Copenhagen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.