Ubesejrede BC Copenhagen klasker Bears Academy

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Lørdag aften var der basketball fra Basketligaen på menuen i det nordlige Aarhus, da Bears Academy tog imod BC Copenhagen.

De københavnske gæster tog tilbage til Nørrebro med en sejr i bagagen, da de klaskede Bears Academy med cifrene 58-75. Det betyder, at BC Copenhagen fortsat er ubejsret i Playoff B 7-12 spillet.

Kampens topscore blev hjemmeholdets Magnus Høj Madsen, der noterede sig for 21 point, men gæsternes topscore blev Durrell Vinson, der stod for 16 point.

Bears Academy kom bedst fra start men slap foden fra speederen

Det var hjemmeholdet fra Bears Academy, der kom bedst fra start, da kampens første scoring blev sat af Magnus Høj Madsen, der i virkeligheden stod for Bears Academys første ni point ved tre tre-points scoringer. Bakir Serdarevic stod for gæsternes første scoring.

Bears Academy kom foran 11-3, inden det meste begyndte at gå gæsternes vej.

Bears Academy gik over tre minutter uden at score, og mens BC Copenhagen begyndte at score sørgede for, at BC Copenhagen med tre minutter tilbage af første periode kom foran 11-12.

Første periode endte 14-19 til gæsterne, og anden periode fortsatte kun i samme tempo, og gæsterne fra BC Copenhagen gik et større og større forspring, jo længere ind i anden periode vi kom.

Midtvejs i anden periode var stillingen 19-29, og det virkede som om, at BC Copenhagen ikke ville lade Bears Academy komme tilbage i kampen.

Første halvleg endte 35-43, så det lykkedes ikke BC Copenhagen at få kampen afgjort i første halvleg.

BC Copenagen kørte sejren i hus

Anden halvleg blev skudt i gang med endnu end scoring af Magnus Høj Madsen, og pludselig var BC Copenhagens forspring nede på fem point.

Bears Academy kom dog ikke tættere på end de fem point, og BC Copenhagen kørte stille og roligt kampen hjem.

Langsomt blev BC Copenhagens forspring forøget, da de lykkedes for dem at holde Bears Academy fra at score i fem sammenhængende minutter. Stillingen 38-43 blev hurtigt lavet om til en stilling, der lød på 38-55.

Efter ti minutters basketball i trejde periode var stillingen 47-63.

Fjerde periode blev en scoringsfattig affære, og perioden endte 11-12, hvilket gav slutstillingen 58-75.

Med sejren hopper BC Copenhagen op på førstepladsen af Playoff B 7-12, og de er fortsat ubesejrede, mens Bears Academy ligger på en tiendeplads.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.