fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Trio fortsætter for Randers Cimbria

Oscar Alm, Anton Hansen og Oliver Barker har alle fået forlænget sin aftale med Randers Cimbria.

Foto: Sam´s Photos

Anton Hansen, Oscar Alm og Oliver Barker vil igen være at finde på Randers Cimbria-holdkortet i den kommende sæson.

Det har den kronjyske klub mandag eftermiddag meldt ud på sin facebookside.

Både Anton Hansen og Oscar Alm har efterhånden været fast inventar på Randers-holdet i nogle år, men for 17-årige Oliver Barker´s vedkommende var sidste sæson hans første i landets bedste række. Alle tre spillere fungerede som rotationsspillere i sidste sæson, men både Hansen og Alm fik flere minutter end i tidligere sæsoner.

“Mine forventninger til næste sæson er at vi får medaljer tilbage til byen. Vi har været utroligt tæt på de sidste to år, men i år kan vi forhåbentlig slutte med noget metal omkring halsen. Med en kerne af spillere fra sidste år, samt nogle spændende tilføjelser, så har vi en masse godt at bygge videre på, og dette er jeg sikker på vil kunne ses på banen til september,” siger Anton Hansen til klubbens facebookside.

Om forlængelsen fortæller Oscar Alm:

“Jeg glæder mig meget til at spille for Randers Cimbria endnu et år. Jeg holder utroligt meget af byen og holdet, da det er her jeg er vokset op, og startet min basket rejse. Siden jeg vendte tilbage til Randers Cimbria, har jeg udviklet mig meget og derved fået lov til at være en større del af holdet fra år til år, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg glæder mig til en sæson, hvor jeg får mulighed for at udvikle mig endnu mere indenfor basketball sammen med mit hold, og hvor vi sammen kæmper for Randers Cimbria.” siger han.

Ifølge Randers Amtsavis har den Randrusianske klub også sikret sig profilerne Josh Fortune og Jonathan Klussmann til den kommende sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.