fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Trio fortsætter for Randers Cimbria

Oscar Alm, Anton Hansen og Oliver Barker har alle fået forlænget sin aftale med Randers Cimbria.

Foto: Sam´s Photos

Anton Hansen, Oscar Alm og Oliver Barker vil igen være at finde på Randers Cimbria-holdkortet i den kommende sæson.

Det har den kronjyske klub mandag eftermiddag meldt ud på sin facebookside.

Både Anton Hansen og Oscar Alm har efterhånden været fast inventar på Randers-holdet i nogle år, men for 17-årige Oliver Barker´s vedkommende var sidste sæson hans første i landets bedste række. Alle tre spillere fungerede som rotationsspillere i sidste sæson, men både Hansen og Alm fik flere minutter end i tidligere sæsoner.

“Mine forventninger til næste sæson er at vi får medaljer tilbage til byen. Vi har været utroligt tæt på de sidste to år, men i år kan vi forhåbentlig slutte med noget metal omkring halsen. Med en kerne af spillere fra sidste år, samt nogle spændende tilføjelser, så har vi en masse godt at bygge videre på, og dette er jeg sikker på vil kunne ses på banen til september,” siger Anton Hansen til klubbens facebookside.

Om forlængelsen fortæller Oscar Alm:

“Jeg glæder mig meget til at spille for Randers Cimbria endnu et år. Jeg holder utroligt meget af byen og holdet, da det er her jeg er vokset op, og startet min basket rejse. Siden jeg vendte tilbage til Randers Cimbria, har jeg udviklet mig meget og derved fået lov til at være en større del af holdet fra år til år, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg glæder mig til en sæson, hvor jeg får mulighed for at udvikle mig endnu mere indenfor basketball sammen med mit hold, og hvor vi sammen kæmper for Randers Cimbria.” siger han.

Ifølge Randers Amtsavis har den Randrusianske klub også sikret sig profilerne Josh Fortune og Jonathan Klussmann til den kommende sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...