fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

To profiler forlader Horsens IC

Horsens IC har været godt kørende med to mesterskabet på to år og en enkelt pokaltitel. Nu svækkes De Gule dog i jagten på mesterskabs-hattricket. Således forlader de to guards, Marquis Addison og Nimrod Hilliard, klubben, som har været med til at starte deres professionelle karrierer efter college-livet.

På klubbens Facebook-side skriver Horsens IC, at afskeden med Marquis var forventet efter to gode år i klubben, mens man havde håbet på at forlænge med Nimrod Hilliard med det, der ville være den største kontrakt i klubbens historie. De to parter har dog ikke kunne blive enige, og dermed skal Horsens IC ud og lede efter hele to nye guard-profiler.

Man melder dog samtidig ud, at man er millimeter fra at hente fuldblods erstatninger for begge spillere, og man melder noget ud senere på ugen, når de sidste detaljer er på plads.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Efter en lang pause uden basketball for HIC, så fik de besøg af Værløse Blue Hawks. Det blev til en overbevisende sejr til Horsens....

Basketligaen

Horsens IC var torsdag aften på besøg hos BC Copenhagen. Favoritterne fra Horsens vandt kampen med 19 point, til trods for et velspillende hjemmehold....

Basketligaen

Søndagens opgør i Basketligaen sluttede med en overbevisende sejr til Horsens IC, da de tog imod de unge spillere fra Holbæk-Stenhus. Opgøret sluttede 97-74...

Basketligaen

Der var lagt op til et brag af et opgør mellem de to jyske mandskaber. Horsens IC endte med at tage sejren 98-92.