fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tidligere Randers Cimbria-profil skifter til Polen

Josh Fortune startede sæsonen i Grækenland. Nu skifter amerikaneren til Polen.

Josh Fortune skifter til GTK Gliwice i Polen på en etårig kontrakt. Det beretter basketballmediet Sportando.

Den tidligere Randers-spiller startede sæsonen hos Larissa BC i Grækenland. Fortune nåede dog kun at spille to kampe for grækerne.

Fortune tørnede ud for Randers Cimbria i 2019/20-sæsonen, og opholdet i Danmark var præget af stor succes. Den amerikanske guard snittede 16,2 points, 5 rebounds og 2,6 assists i 18 kampe for det kronjyske mandskab.

Udover Danmark og Grækenland har Josh Fortune også spillet i Tyskland, Ungarn, Israel og Ukraine.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...