fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Thomann fortsætter, Åris vil prøve noget nyt

I aarhus er man så småt ved at få styr på truppen, der skal spille basketliga, pokalturnering og i europa i den kommende sæson.

I først omgang må man se bort fra den unge Sebastian Åris, som efter alt at dømme vil ud og have mere ansvar. Den 20 årige guards spilletid dalede en smule i den forgangne sæson, og ambitionerne må derfor være mere spilletid, for den stærke tre-points skytte.

I denne sæson scorede han knap fem point pr. kamp og havde 2,4 assist. Hans scoringprocent bag treeren, var dog stigende i denne sæson. Han sluttede af med at ramme på 39% af sine forsøg fra distancen.

Hvis Åris bliver i Danmark kunne klubber som Stevnsgade og Randers formentlig være interessante, da de ikke er stærkt besat på guard-positionen. Vi har talt med Åris, som regner med at have noget på plads i løbet en uges tid.

Nu forlader talentet klubben, men til gengæld holder man på noget rutinen. Keane Thomann fortsætter nemlig i klubben, selvom han kun var med på yderste mandat i sidste sæson. Men han kan vise sig at være en solid spiller at have på bænken, med det mange antal kampe in mente.

”Jeg ser virkelig frem til at vise alle Bears-fans endnu mere af hvad jeg kan bidrage med, ligesom jeg glæder mig til at hjælpe holdet med at vinde et mesterskab. Det bliver en god tid at være en bjørn i!” Fortæller hovedpersonen selv i klubbens pressemeddelse.

Bakken Bears har nu styr på Adama Darboe, Michel Diouf, Keane Thomann og træner Steffen Wich. Men det er dog forventet at både Nicolai Iversen og Chris Christoffersen tager en sæson mere for østjyderne.

Læs mere om Bakken Bears her:
Bakken Bears tilbudt en plads i Basketball Champions League
Årets forsvarshold i Basketligaen
Adama Darboe vender hjem til Danmark

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.