fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Team of the Month – Oktober

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

team-of-the-month-oktober-2016Basketligaen har nu været i gang i en lille måned tid, og det er blevet tid til sæsonens første “Team of the Month”.

PG: Myles Mack, Horsens IC
SG: Charlie Burgess, Randers Cimbria
SF: Gabriel Iffe Lundberg, Horsens IC
PF: Harding Nana, Svendborg Rabbits
C: Cheikh Sane, Team FOG Næstved

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna er ude af den italienske pokalturnering efter et kvartfinalenederlag til UnaHotels Reggio Emilia på 72-81.

Internationalt

Der er høje forventninger til det danske herrelandshold, der senere på måneden møder Georgien og Finland i kvalifikationen til EM 2025.