fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Team of the Month: Marts

Det er blevet tid til årets sidste udgave af Team of the Month, hvor grundspillet er inkluderet, som er den sjette udgave i denne sæson. Næste udgave vil først falde i mig, da det bliver en sammensmeltning af semifinalerne, bronzekampen og finaleserien.

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

For første gang i sæsonen er kåringen af Team of the Month ikke længere blot faldet fra grundspilskampe i Basketligaen, men i denne udgave også kvartfinalerne i slutspillet. Det har medvirket til at visse spillere har steppet op, mens andre spillere i højere grad er blevet sparret.

Det har blandt andet medført, at den rutinerede Randers-ræv Chris Nielsen er udvalgt til holdet for første gang i sæsonen, mens Horsens-stjernen Kevin Larsen for første gang i sæsonen må se sig forbigået efter fem kontinuerlige udvælgelser.

G: Troy Franklin, Team FOG Næstved ***
G: Chris Nielsen, Randers Cimbria *
F: Vedran Borovcanin, Horsens IC ***
F: Matt Bonds, Hørsholm 79ers *****
F: Durell Vinson, Wolfpack Basketball *****

* Antallet af stjerner (*) indikerer, hvor mange udgaver af Team of the Month spillerne har været på i sæsonen. 

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Internationalt

Sebastian Åris og Saskatchewan Rattlers åbnede i nat sæsonen i den canadiske liga med en sejr i en tæt kamp mod Niagara River Lions,...

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...