fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse udnyttede Næstveds svage forsvarsspil

Der var nok ikke mange der regnede med at bundholdet Værløse kunne vise tænder mod Team FOG Næstved. Men de blå og ikke mindst Peter Møller troede dog på det hele vejen igennem.

Sergi Guardia - Værløse - Emil Hyltoft Eriksen

Værløse har godt og vel intet at spille for længere, imens Team FOG Næstved kæmper om at få den bedste placering og udgangspunkt inden slutspillet. Dog så det ud til at være lige omvendt i onsdagens kamp i Næstved Hallen.

Team FOG Næstved lod gæsterne føre bolden som de havde lyst allerede fra start af kampen. Og forsvar blev der på ingen måder spillet. Ihvertfald ikke i de første tre perioder for Team FOG Næstveds vedkommende. Ligeledes havde Sydsjællænderne også store problemer med at finde kurven.

Problemer som gæsterne fra Værløse iøvrigt udnytter fuldt ud da de både skød bedre og dækkede bedre op. Værløse kommer allerede foran med 15 point efter første periode. Anden  periode blev til forskel for den første ekstrem pointfattig, hvor der i alt scores blot 14 point (8-6).

Efter halvleg fortsætter Værløse med at udnytte hjemmeholdets fejl, og føringen vokser til langt over de 20 point. I fjerde periode formår værterne fra Næstved dog at vågne lidt op, og kommer sågar så tæt på at en sejr er en mulighed. Ved hjælp af et par trepointsscoringer af blandt andet Alex Murphy og unge Aljosa Ceranic kommer hjemmeholdet op på 72-77 med blot 22 sekunder tilbage igen. Det lykkedes dog aldrig for Næstved at komme helt tæt på, og de taber højest overraskende kampen til Værløse med 72-79.

Læs også: Hørsholm 79ers nye stjerneskud, Daniel Mortensen – Jeg forventede ikke en så hurtig fremgang

Intensiteten bliver desuden lidt for stor i de døende sekunder af kampen hvor både Liam Potter og Pape Ba bliver diskvalificeret for at ryge i totterne på hinanden. Diskvalifikationen kommer højest sandsyndligt til at koste spillerne karantæne hvilket kommer til at ramme Team FOG Næstved hårdest, da de som sagt stadig kæmper om placeringen inden slutspillet, og skal op imod SISU, og dernæst Randers Cimbria.

Med nederlaget til Værløse bringer Team FOG Næstved desuden deres 5. plads i fare idet netop SISU også vandt her til aften over Hørsholm 79ers, og kravler dermed foran Næstved.

Topscorere

Peter Møller leverede endnu engang en fantastisk præstation med 29 point, 5 assist, 3 rebounds, steals og var 5/9 bag 3-pointslinien. Ligeledes var Aksel Karasson brand varm fra distancen med 4/5 bag 3-pointslinien og i alt 15 point.

For Team FOG Næstved var det Alex Murphy med sine 28 point, 4 rebounds og 3 assist der var holdes bedste sammen med Morgan Sabia der fik 16 point, 9 rebounds, 2 assist og 2 steals.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...