fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse udnyttede Næstveds svage forsvarsspil

Der var nok ikke mange der regnede med at bundholdet Værløse kunne vise tænder mod Team FOG Næstved. Men de blå og ikke mindst Peter Møller troede dog på det hele vejen igennem.

Sergi Guardia - Værløse - Emil Hyltoft Eriksen

Værløse har godt og vel intet at spille for længere, imens Team FOG Næstved kæmper om at få den bedste placering og udgangspunkt inden slutspillet. Dog så det ud til at være lige omvendt i onsdagens kamp i Næstved Hallen.

Team FOG Næstved lod gæsterne føre bolden som de havde lyst allerede fra start af kampen. Og forsvar blev der på ingen måder spillet. Ihvertfald ikke i de første tre perioder for Team FOG Næstveds vedkommende. Ligeledes havde Sydsjællænderne også store problemer med at finde kurven.

Problemer som gæsterne fra Værløse iøvrigt udnytter fuldt ud da de både skød bedre og dækkede bedre op. Værløse kommer allerede foran med 15 point efter første periode. Anden  periode blev til forskel for den første ekstrem pointfattig, hvor der i alt scores blot 14 point (8-6).

Efter halvleg fortsætter Værløse med at udnytte hjemmeholdets fejl, og føringen vokser til langt over de 20 point. I fjerde periode formår værterne fra Næstved dog at vågne lidt op, og kommer sågar så tæt på at en sejr er en mulighed. Ved hjælp af et par trepointsscoringer af blandt andet Alex Murphy og unge Aljosa Ceranic kommer hjemmeholdet op på 72-77 med blot 22 sekunder tilbage igen. Det lykkedes dog aldrig for Næstved at komme helt tæt på, og de taber højest overraskende kampen til Værløse med 72-79.

Læs også: Hørsholm 79ers nye stjerneskud, Daniel Mortensen – Jeg forventede ikke en så hurtig fremgang

Intensiteten bliver desuden lidt for stor i de døende sekunder af kampen hvor både Liam Potter og Pape Ba bliver diskvalificeret for at ryge i totterne på hinanden. Diskvalifikationen kommer højest sandsyndligt til at koste spillerne karantæne hvilket kommer til at ramme Team FOG Næstved hårdest, da de som sagt stadig kæmper om placeringen inden slutspillet, og skal op imod SISU, og dernæst Randers Cimbria.

Med nederlaget til Værløse bringer Team FOG Næstved desuden deres 5. plads i fare idet netop SISU også vandt her til aften over Hørsholm 79ers, og kravler dermed foran Næstved.

Topscorere

Peter Møller leverede endnu engang en fantastisk præstation med 29 point, 5 assist, 3 rebounds, steals og var 5/9 bag 3-pointslinien. Ligeledes var Aksel Karasson brand varm fra distancen med 4/5 bag 3-pointslinien og i alt 15 point.

For Team FOG Næstved var det Alex Murphy med sine 28 point, 4 rebounds og 3 assist der var holdes bedste sammen med Morgan Sabia der fik 16 point, 9 rebounds, 2 assist og 2 steals.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har været sæsonens mest interessante historie i Basketligaen. Ikke nok med at de kvalificerede sig til Playoff A, har de formået...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...