fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse giver Næstved endnu et nederlag i bagagen

Det unge hold fra Værløse har virkelig fundet sig selv i de seneste par kampe, hvor de har vist rigtig gode takter. Søndag eftermiddag tog de blå fra Værløse imod Team FOG Næstved der på trods Caleb Walker var tilbage på banen efter en skade, måtte se sig besejret endnu en gang. Det er i alt blevet til 6 sejre ud af 9 kampe efter nytår for Værløse BBK.

Team FOG Næstved har haft en meget svingende sæson, og med endnu et nederlag er de for alvor truet på deres placering som nummer fem, idet Randers Cimbria nu endnu en gang har muligheden for at overhale sydsjællænderne i grundspillet. Værløse derimod har stadigvæk chancen for at spille sig foran Hørsholm og undgå at møde nr. 1 i grundspillet hvilket på nuværende tidspunkt er kaninerne fra Svendborg.

En kamp der startede meget lige i første halveg udviklede sig til fordel for københavnerne i tredje og fjerde periode hvor gæsterne fra Næstved aldrig nåede at føre i kampen. Thomas Silfens tropper var gode til at udnytte deres skud til forskel for gæsterne, og dermed var der ikke meget at stille op imod for gæsterne der endnu en gang må rejse hjem med et nederlag. Team FOG Næstved havde rigeligt med muligheder for at spille sig op ved siden af hjemmeholdet med Julian McFarlanes to missede straffekast i de sidste sekunder beskriver meget vel kampen for gæsterne, der især havde det svært bag trepointslinien i dag med en skudprocent på blot 20 %.

Værløse har to kampe tilovers i grundspillet imod Svendborg Rabbits ude og hjemme imod Hørsholm 79ers. Team FOG Næstved derimod har en kamp hjemme imod Aalborg Vikings, og en udekamp i BC Aarhus.

Bedste spiller for Værløse var Richard Allan Delk med 27 point, 6 rebounds, 6 assist og 1 block. Team FOG Næstveds bedste spiller var Caleb Orion Walker med 21 point, 8 rebounds og 5 assist.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...