fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tredje gang var ikke lykkens gang – Preston Blackman ny spiller i Næstved

Pressemeddelelse: Team FOG Næstved kan meddele, at vi har indgået en aftale med en ny amerikansk spiller for den resterende del af sæsonen. Navnet er Preston Blackman. Han skal erstatte Dijuan Harris som skulle være ankommet i midten af sidste uge. Desværre var han ikke med flyet som forventet. Team FOG Næstved har derfor arbejdet hurtigt i kulissen for at finde et alternativ.

Direktør for Team FOG Næstved Næstved, Andreas Larsen fortæller: ”Forløbet omkring Dijuan Harris var ikke optimalt. Han valgte at blive hjemme, hvilket var meget overraskende for os. Vi havde dog en række andre spændende point guards på plads, som gerne ville komme og som har den ønskede kvalitet. Preston Blackman kommer primo næste uge og vi ser frem til at der kommer ro på. Siden afgangen af Christian Moon har vi været gennem et ikke optimalt forløb og derfor skal vi have skabt noget ro for spillerne og trænerstaben.”

Preston Blackman er den nye mand på holdet

Preston Blackman er navnet på Team FOG Næstveds nye amerikaner. Han kommer direkte ud af college, hvor han har spillet i 4 år for Savannah State University i den amerikanske NCAA division 1. Preston Blackman har her gjort det godt og snittede i hans sidste år 12 point pr. kamp, 3,5 assist pr. kamp og 1,8 rebound pr. kamp. Han brød skolens scoringsrekord, da han scorede hele 41 point. Preston Blackman holder desuden skolens assist rekord.

Team FOG Næstved forventer, at Preston Blackman ankommer til holdet i starten af den kommende uge og derfra skal der ansøges om arbejds- og opholdstilladelse.

Preston Blackman glæder sig til at komme til holdet og være med til at gøre en forskel. Han fortæller således: ”Mit mål er at blive bedre dag for dag. Jeg vil ikke spille bare for at spille i Europa. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at vi vinder. Jeg glæder mig til at opleve basketball i et nyt land og i nye omgivelser. Jeg er ydmyg overfor opgaven og glæder mig utroligt meget.”

Direktør for Team FOG Næstved Andreas Larsen udtaler: ”Vi har et rigtigt godt indtryk af Preston spillemæssigt såvel som sportsligt. Vi glæder os til at få ham ind på holdet.”

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...