fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved har amerikansk forstærkning på plads

Team FOG Næstved kan nu melde endnu en spiller klar til den kommende sæson. Efter at en række eksisterende profiler er meldt klar til den kommende sæson i Basketligaen er der nu således også kommet blæk på kontrakten med holdets forventede amerikanske basketballspiller. Valget er faldet på amerikanske Eric McAlister.

Eric Mcalister - Team FOG Næstved

Med signingen af Eric McAlister mangler Team FOG Næstved nu blot en forward og guard for at fuldende sin trup for den kommende sæson. Da man med Mcalister, og Luciano har to amerikanere, betyder det derfor at det højest sandsynligt bliver europæiske kræfter man vil satse på på de sidste to pladser, medmindre klubben kan finde en god cotounou spiller. Derudover kunne man også forvente at en af disse to pladser vil gå til en spiller fra Team FOG Næstveds træners hjemland, hvor vi tidligere sæsoner har set flere gode spillere komme på kontrakt i Basketligaen.

Pressemeddelelse: Eric McAlister tiltræder således på kontrakt hos det sjællandske basketballflagskib, Team FOG Næstved, hvor han forventes at blive en absolut profil for holdet i den kommende sæson. Eric McAlister er en alsidig spiller der både kan spille positionen som power forward og center. Han kommer direkte fra college, hvor han spillede for Stony Brook Seawolves University. Han tiltræder således på sin første europæiske kontrakt.

Eric McAlister spillede for sit amerikanske collegehold gennem 4 år og havde en meget væsentlig rolle for holdet i sin seniorsæson. Her snittede han 7.5 point og 5.5 rebound pr. kamp på 25 minutter. Han scorede på 60 % af sine scoringsforsøg, heraf 33 % fra 3 point linjen. Stony Brook Seawolves University spillede i den Amerikanske Øst konference, hvor SiSus Chris Matagrano tidligere har spillet. Han har desuden spillet overfor sidste sæsons Team FOG Næstved spiller, Morgan Sabia. Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen siger.

– Jeg mener, at vi har fundet en meget attraktiv spiller som har den fornødne kvalitet som vi søger. Herudover er der ikke tvivl om at Eric McAlister også er en meget seværdig spiller. Han er yderst atletisk og kan spille inside såvel som outside. Jeg mener, at han vil være med til at gøre det sjovt at komme til basketball i Næstved Hallen. Vores rekrutteringsproces går helt efter planen. Vi arbejder benhårdt på at signe de sidste spillere.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Head coach, Bogdan Karaicic, er ligeledes meget glad for signingen. Han fortæller således.

– Jeg har haft en god dialog med Eric, og vi har ligeledes været i dialog med hans coach fra college, der gav en meget fin anbefaling. Han er en hårdt arbejdende og meget dedikeret person. Eric skal spille sammen med Liam Potter inside, men kan desuden spille centerpositionen og dermed kan vi spille andre spændende spillere på power forward positionen som Luciano, Mathias Bak, Martin Høirup samt vores kommende power forward som vi arbejder benhårdt på at få på plads.

Team FOG Næstved ser frem til at Eric McAlister tiltræder efter sommerferien og trækker trøjen over hovedet.

(Foto: Team FOG Næstved)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....